上一頁下一頁
發新話題

與地產女經紀的三秒接觸

收藏  |  訂閱
135  18.7k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-3-31 17:46 發表 查看引用來源

嘩....計分呀......等我操fit  d 先....:smile_24: :smile_24:
有無三條6 啫..........:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-3-31 05:46 PM 發表 查看引用來源

可能我係後者呢..

搶唔到...:smile_19: :smile_19:
乜妳咁知我心水 ~~ 寧願揀有食力既:smile_47:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-3-31 05:48 PM 發表 查看引用來源

獎你兩巴掌....:smile_19: :smile_19: :smile_24: ........................................
我 ~~~~~~~~ 捉.......住左對手添.....:smile_47:  

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-3-31 17:58 發表 查看引用來源

乜妳咁知我心水 ~~ 寧願揀有食力既:smile_47:
我都有架...

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-3-31 17:59 發表 查看引用來源

我 ~~~~~~~~ 捉.......住左對手添.....:smile_47:  
好幻想力... 正....:smile_03: :smile_03: :smile_03:
]

閃人...:smile_43: :smile_43: :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-3-31 06:01 PM 發表 查看引用來源

我都有架...
我擺明係話妳架啦 ~ :smile_47:

WOO...好正~~

引用:
原帖由 autumleave 於 2009-3-31 12:07 PM 發表 查看引用來源
最近舊屋租約期滿,要搵樓搬屋.兩星期前開始搵地產經紀
其中一個樣貌有少少似官恩娜的女經紀特別勤力,盤源又多,所以隔兩三日就會搵我地睇樓
但通常都係我老婆同佢去睇的,我只是跟佢睇過一兩次
不過都同佢幾熟,因為 ...
短短的三秒...........
比你抽左水

見你又無乜行動誠意.......
唔通條女開口咩

仲有無下文 ?

原來佢今晚又約左我老婆睇樓
希望佢唔會講返果日件事啦

引用:
原帖由 autumleave 於 2009-3-31 07:53 PM 發表 查看引用來源
原來佢今晚又約左我老婆睇樓
希望佢唔會講返果日件事啦
講左埋倒自己米...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆