上一頁下一頁
發新話題

◆◇◆◇◆ ~ 無心漢徵有心人 ~ ◆◇◆◇◆

收藏  |  訂閱
200  2.1k

引用:
原帖由 豬天使 於 2009-3-29 11:14 PM 發表 查看引用來源

哈哈,你咁都諗到:smile_13:
剛才岩岩諗到姐~~

引用:
原帖由 imcomman 於 2009-3-29 11:12 PM 發表 查看引用來源

Just for VIP ma~~~   
ha~~first shopping have VIP~
where to find it? hehe~

我唔忍心它沉落去[咁好的條件]................推返上黎

引用:
原帖由 月影 於 2009-3-30 06:23 PM 發表 查看引用來源
我唔忍心它沉落去[咁好的條件]................推返上黎
:smile_46: 咁5快D Pm人

引用:
原帖由 16/9394 於 2009-3-30 06:53 PM 發表 查看引用來源
你喇:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 月影 於 2009-3-30 07:49 PM 發表 查看引用來源

你喇:smile_38: :smile_38:
月影, 多謝妳幫我打氣~~~~

頭先我諗住系第5板找自己個post, 點知找吾到, 向後找多1頁都無, 後尾向前找先知月影妳幫我打氣浮上水面, 哈哈~~

引用:
原帖由 16/9394 於 2009-3-30 06:53 PM 發表 查看引用來源
I pm her instead~~~  

引用:
原帖由 imcomman 於 2009-3-30 08:11 PM 發表 查看引用來源

月影, 多謝妳幫我打氣~~~~

頭先我諗住系第5板找自己個post, 點知找吾到, 向後找多1頁都無, 後尾向前找先知月影妳幫我打氣浮上水面, 哈哈~~
朋友嘛 舉手之勞...何需掛齒

引用:
原帖由 月影 於 2009-3-30 08:33 PM 發表 查看引用來源

朋友嘛 舉手之勞...何需掛齒
吾係你幫手, 個post都吾知去左邊~~~:smile_30:

我甘樣覆下你先撈翻前面, 吾係都吾知用乜藉口好:smile_30:

甘晚無乜客添~~   悲喇..................:smile_13: ..................:smile_30: <<------苦中大笑

引用:
原帖由 imcomman 於 2009-3-30 10:49 PM 發表 查看引用來源

吾係你幫手, 個post都吾知去左邊~~~:smile_30:

我甘樣覆下你先撈翻前面, 吾係都吾知用乜藉口好:smile_30:

甘晚無乜客添~~   悲喇..................:smile_13: ..................:smile_30:  
再帮你推一推先:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆