上一頁下一頁
發新話題

320(成團另1團私人團),321有錢佬迷情OL齊齊玩開心光豬團,450全包,250齊K [第四版]

收藏  |  訂閱
405  5.5k

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-19 09:21 PM 發表 查看引用來源

俾兩隻臭西死八婆害....

仲要屈我話我餵佢食骨搞到腸胃炎  

好彩琴日你無落...居然住死貓係我隔空餵樂樂..
佢自己又吾理........... 個兩個八婆又.......喜有此理!!!!!!!

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-19 09:21 PM 發表

俾兩隻臭西死八婆害....

仲要屈我話我餵佢食骨搞到腸胃炎  

好彩琴日你無落...居然住死貓係我隔空餵樂樂..
真係無左? 唉...早知個日叫你放低啦, 我同我阿大講,佢都話唔係下, 好可惜喎, 早知佢照顧, 話哂都有養過兩隻BB狗..

個兩個真係不負責任既, 重話開寵物店...出佢名,BLACK LIST佢啦...等佢食屎都好架...

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-3-19 09:24 PM 發表 查看引用來源

佢飲雞精:smile_30:
唔怪得之一睇佢就咁龍精虎猛啦!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 tedy0088 於 2009-3-19 09:22 PM 發表
我有空就過來同你飲抔.................好嗎團長
無問題啦緊係...

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-19 09:26 PM 發表 查看引用來源

真係無左? 唉...早知個日叫你放低啦, 我同我阿大講,佢都話唔係下, 好可惜喎, 早知佢照顧, 話哂都有養過兩隻BB狗..

個兩個真係不負責任既, 重話開寵物店...出佢名,BLACK LIST佢啦...等佢食屎都好架...
我仲想租屋養狗搵可樂介紹TIM,睇黎都係算吧啦:smile_42:

引用:
原帖由 tedy0088 於 2009-3-19 09:27 PM 發表 查看引用來源
唔怪得之一睇佢就咁龍精虎猛啦!!!!!!!!!!!!!
佢仲勁過偉哥:smile_30:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-19 21:26 發表 查看引用來源

準備响CP D台出 Post...

等我下次影埋相先   

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-19 09:29 PM 發表 查看引用來源

準備响CP D台出 Post...

等我下次影埋相先   
不是果間叫寶貝既PET SHOP吧?

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-19 09:27 PM 發表 查看引用來源

無問題啦緊係...
大Q鑊...搵左兩日都未搵到人頂班....:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-3-19 21:30 發表 查看引用來源

不是果間叫寶貝既PET SHOP吧?
寶貝係我主場嘅子公司...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆