上一頁下一頁
發新話題

做愛無感覺 ? (姐妹們幫下我啦)

收藏  |  訂閱
149  3.6k

引用:
原帖由 silver_silver 於 2009-3-10 04:10 PM 發表 查看引用來源

佢冇乜水,你係唔係?
唔明 ~

引用:
原帖由 bbabyy 於 2009-3-10 04:07 PM 發表 查看引用來源

其實..係我都有d野可以做o架???
佢真係無咩energy ar..
不過..佢都唔燧好要OT 啦..
OFFICE 工..

佢會成日攬我
不過..真係唔會成日想搞..

佢話真係累..
聽你講...你地拍拖唔係好耐...應該仲係熱戀期...

佢唔攪你..離不開以下幾個原因

1, 你對佢黎講..根本無吸引力...佢對你無性趣...

2, 佢係出面消耗太多..無力應付你..

3. 佢根本力不從心..應該睇醫生...

:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 Small_Tomato 於 2009-3-10 04:13 PM 發表 查看引用來源

佢進入o個5分鐘, 你通常有咩反應架... A. 呻吟但唔郁
B. 呻吟及郁
C. 唔呻吟但有郁...
D. none of above (唔郁亦唔出聲) ......
B...
唔舒服..都要比反應佢o架ma...
我都想佢開心o架...

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-3-10 04:14 PM 發表 查看引用來源

聽你講...你地拍拖唔係好耐...應該仲係熱戀期...

佢唔攪你..離不開以下幾個原因

1, 你對佢黎講..根本無吸引力...佢對你無性趣...

2, 佢係出面消耗太多..無力應付你..

3. 佢根本力不從心..應該睇醫生 ...
佢鍾意攬住我睇碟,睇電視..

引用:
原帖由 bbabyy 於 2009-3-10 04:16 PM 發表 查看引用來源

佢鍾意攬住我睇碟,睇電視..
回避我問題

答案你自己唸唸啦...我地唔會知...

It seems like he totally suck at foreplay or getting in the mood.  That is why he ask you, or ask if he could go in... 

1. Try more foreplay: bring on the massage oil... the chocolate source, the whip cream... things that aren't completely sexual (like dildo or vibrator), but "fun"... you want to relax and get both of you in the mood.
2. Have him go down on you (eat you out)   All girls like that? 

Let him know you need him to help you get in the mood and relax or there'll be no intercouse.  

引用:
原帖由 bbabyy 於 2009-3-10 16:07 發表 查看引用來源

其實..係我都有d野可以做o架???
佢真係無咩energy ar..
不過..佢都唔燧好要OT 啦..
OFFICE 工..

佢會成日攬我
不過..真係唔會成日想搞..

佢話真係累..
你地係邊做多?
得閒開下房搵新既興致

引用:
原帖由 bbabyy 於 2009-3-10 04:15 PM 發表 查看引用來源B...唔舒服..都要比反應佢o架ma...我都想佢開心o架...
咁你都唔畀真反應佢, 佢又點會投入呢... 同埋叫佢惡補下技巧啦...

引用:
原帖由 bbabyy 於 2009-3-10 04:13 PM 發表 查看引用來源

唔明 ~
我條女都係冇乜水,我前戲搞左好耐都冇,佢又係係度磨就好high,但入就un同埋痛
你係唔係又係冇乜水

引用:
原帖由 silver_silver 於 2009-3-10 04:47 PM 發表 查看引用來源

我條女都係冇乜水,我前戲搞左好耐都冇,佢又係係度磨就好high,但入就un同埋痛
你係唔係又係冇乜水
係ar..少少o甘啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆