上一頁下一頁
發新話題

誠徵好男與好女,歡迎埋離講幾句(18-99)

收藏  |  訂閱
367  2.7k

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-3-8 12:01 AM 發表 查看引用來源

岩啦~~做樓主既應有態度~~
如果你唔得閒..我幫你睇下鋪都得架~~
我好似好有數緊WO,,你幫我睇埋,,,好呀,,,合作愉快,,唔知D人而為我地大生意:smile_44: :smile_30: :smile_30:
不個而到呢講真平時早上多人傾D,晚上就好似差D,因之前通常我上工先上來

引用:
原帖由 perfectdicky 於 2009-3-8 12:04 AM 發表 查看引用來源
actually我都係第1次黎呢區ka ja
點解突然咁心血來朝離玩下呀

引用:
原帖由 cobe 於 2009-3-8 12:05 AM 發表 查看引用來源

我好似好有數緊WO,,你幫我睇埋,,,好呀,,,合作愉快,,唔知D人而為我地大生意:smile_44: :smile_30: :smile_30:
不個而到呢講真平時早上多人傾D,晚上就好似差D,因之前通常我上工先上來
我平時要返工既話..夜晚會少上黎...其他時間都可以幫你手...:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-3-8 12:02 AM 發表 查看引用來源

食野都幾高學問架...:smile_47:
果然喺食家,,唔講唔知,我都喺呀:smile_44: 仲要好愛果種,,你鐘意食咩先

引用:
原帖由 cobe 於 2009-3-8 00:06 發表 查看引用來源

點解突然咁心血來朝離玩下呀
因為區名lor,現微友中ar…可惜…

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-3-8 12:08 AM 發表 查看引用來源

我平時要返工既話..夜晚會少上黎...其他時間都可以幫你手...:smile_44: :smile_44:
我都喺好多時早上先見到我,哈哈.,,..因我上工時好得閒,,得閒到要自己搵節目,,老細請左我,,不知幾有福:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 cobe 於 2009-3-8 12:10 AM 發表 查看引用來源

果然喺食家,,唔講唔知,我都喺呀:smile_44: 仲要好愛果種,,你鐘意食咩先
乜都食一餐...好食就得...:smile_46:
大家熟D~搵日出黎研究下食D乜:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 perfectdicky 於 2009-3-8 12:11 AM 發表 查看引用來源

因為區名lor,現微友中ar…可惜…
咩可惜,,徵友都可惜,:smile_30: 唔通你唔止徵友咁簡單:smile_44: :smile_44: :smile_04:

引用:
原帖由 cobe 於 2009-3-8 12:12 AM 發表 查看引用來源

我都喺好多時早上先見到我,哈哈.,,..因我上工時好得閒,,得閒到要自己搵節目,,老細請左我,,不知幾有福:smile_44: :smile_44:
E..2..我又係返工時間鬼咁忙~~~~~

上網呀~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-3-8 12:14 AM 發表 查看引用來源

乜都食一餐...好食就得...:smile_46:
大家熟D~搵日出黎研究下食D乜:smile_13: :smile_13:
嗯,,唔知我同你食果時會唔會打賓頭,.,,哈哈,,,,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆