上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~171

收藏  |  訂閱
745  11.0k

引用:
原帖由 dee07 於 2009-3-6 10:05 AM 發表 查看引用來源
11號~~~踢波呀~~~~~:smile_38:
可能落雪喎:smile_38:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-3-6 10:03 AM 發表 查看引用來源

呃9你啫:smile_38:
我都有d懷疑, 但係我乜都唔洗整wor..... 佢話張contract重新開始計咋:smile_13:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-3-6 10:30 AM 發表 查看引用來源
我都有d懷疑, 但係我乜都唔洗整wor..... 佢話張contract重新開始計咋:smile_13:
多謝晒,又續左18個月約喇:smile_38:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-3-6 10:36 AM 發表 查看引用來源

多謝晒,又續左18個月約喇:smile_38:
我本身都簽左架, 用左2,3個月之ma........

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-3-6 10:40 AM 發表 查看引用來源
我本身都簽左架, 用左2,3個月之ma........
咁咪加多3個月囉,呃得幾多得幾多:smile_13:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 6-3-2009 10:00 發表 查看引用來源
早哂:smile_38:   
是咁的, 我用左和記30mb幾個月, 尋晚和記有人打俾我, 自動升到100mb, 繼續收返舊月費, $198, 但係用 3 電話有$30回贈 ......... 唔知新用戶會唔會平d......
198 我覺得好貴喎...:smile_13:
我都係耐唔時開黎玩o下MSN同Check o下e-mail 咋.....:smile_13:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-3-6 11:00 AM 發表 查看引用來源

我都係耐唔時開黎玩o下MSN同Check o下e-mail 咋.....:smile_13:
我用緊cable....$126,so far 覺得ok,可能我唔係點download野upload野啦:smile_13:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-3-6 10:46 AM 發表 查看引用來源

咁咪加多3個月囉,呃得幾多得幾多:smile_13:
但係如果真係可以去到100MB我覺得都ok既, 可以扮下劉翔

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-3-6 11:00 AM 發表 查看引用來源

減返$30 回贈 = $168, 我開頭仲攞左$200 百佳 coupon架

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-3-6 11:16 AM 發表 查看引用來源
但係如果真係可以去到100MB我覺得都ok既, 可以扮下劉翔
你有咩大project用得著呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆