上一頁下一頁
發新話題

我可能諗多左

收藏  |  訂閱
224  7.8k

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-3 10:48 AM 發表 查看引用來源

我都唔知點做好,已經食上癮...
上癮又真係幾難戒 

引用:
原帖由 流金上 於 2009-3-3 10:49 AM 發表 查看引用來源
早d離開 搵一個真心愛你
真心愛我都曾經遇到過...最後都係不堪一擊,唉....

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-3 10:48 AM 發表 查看引用來源

我都唔知點做好,已經食上癮...
女仔要搵有幾難啊???你年紀都唔細喇.唔好掛住食.諗下將來好喎

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-3 09:52 AM 發表 查看引用來源

我要求唔高呀...唔使高大威猛好靚仔,唔騎呢就夠.
難處係在於我依家身邊出現果d好多都有女朋友,又或者結左婚.係咪香港好多男人都係咁呢?
你要求都幾低..

你咁既年紀, 你留意既男仔應該都係三十幾歲左右. 三十幾歲左右如果唔係騎哩怪又點會單身? 好正常丫..

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-3 10:50 AM 發表 查看引用來源

真心愛我都曾經遇到過...最後都係不堪一擊,唉....
其實你幾大 ?

引用:
原帖由 kenny9453 於 2009-3-3 10:14 AM 發表 查看引用來源

唔通佢想玩3p
我即時都係咁諗

引用:
原帖由 万刀甲 於 2009-3-3 10:53 AM 發表 查看引用來源
你要求都幾低..

你咁既年紀, 你留意既男仔應該都係三十幾歲左右. 三十幾歲左右如果唔係騎哩怪又點會單身? 好正常丫..
因為咁,我遇到好多既男仔都係有女朋友囉...
我d朋友都話,佢地見到有個靚女埋身,你估佢會唔會咁夠膽撇左自己果件先呢,佢地抱住d有無咁大隻蛤x既心態囉,唉................

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-3 10:22 AM 發表 查看引用來源

我都咁覺得囉,比我去偷食身有屎都唔會將另一個介紹比自己果個識啦,如果佢地兩個friend左,夾埋玩番自己都有知.
佢撇開呢d細佬仔野之外,個人係對女仔好細心...唉....
佢係咪玩3p呀

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-3 11:00 AM 發表 查看引用來源

我d朋友都話,佢地見到有個靚女埋身,你估佢會唔會咁夠膽撇左自己果件先呢,佢地抱住d有無咁大隻蛤x既心態囉,唉................
唔係夠唔夠膽既問題, 係值唔值得既問題.

引用:
原帖由 sumsumchole 於 2009-3-3 11:00 AM 發表 查看引用來源

咁右係如果比著我都唔會啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆