上一頁下一頁
發新話題

COPY手記....part 1-2- 3 加多濟向西食雞包仔!

收藏  |  訂閱
305  9.8k

很久沒有睇過阿公嘅包膠了,真系越睇越好睇,睇完一次再一次!多謝哂阿公!好好玩呀!

推下先,,,,我雖然第一次跟團玩.
但都見識唔小野,,,玩得都幾開心.....

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-2 01:44 PM 發表 查看引用來源
20個新仔辛苦你=  .=
我都系新仔嚟㗎希望下次可以見到你啦!!!

引用:
原帖由 mingken 於 2009-3-2 01:50 PM 發表 查看引用來源

Vx88????,
好采我就冇啦!LUCKY LUCKY

係度thx...mingken兄一聲先......:smile_38:

Thanks for sharing !

引用:
原帖由 愛國豪 於 2009-3-2 07:45 PM 發表 查看引用來源
反佐來,得記得食飯桌上幾位ching面, 都唔記得的名啦. 得知道團長同埋CP5. 多謝CP5兄鼓勵我上去.

新上去,唔知點玩,希望下次多點師兄指教.
唔駛教ga ~只要記住每個星期6有咩做都好一到2點幾就開始上路3點半上sz等copy 4點半到cp 8點前到花都一入去咩都唔好講自對2~3杯warm up下 一見女就色中玩partner 問下d c 兄唔介意抽佢d女水唔介意ga 抽下水玩到咁上下食完宵夜番屋執番幾濟星期日飲茶番香港又一個美滿ga weekend~:smile_30:
唔去得都係香港幻想下都好kaka

引用:
原帖由 mingken 於 2009-3-2 11:12 AM 發表 查看引用來源
果日天鵝真係有幾個幾ok,我4點上左去看女都看到有件係我杯茶
ken 哥哥小心剪 jj 啊....

回覆 28# 的帖子

玩多幾次就得ga 啦= .=唔駛熟ga....一班男人飲下酒or 可樂都得ga~
我都想同d 新人玩下:smile_40:

引用:
原帖由 tammW 於 2009-3-2 01:36 PM 發表 查看引用來源
中途小插曲 ~ 有三條女女入咗洗手間好耐 :smile_41:
原來商討第朝幾点走 , 一个話五点一个話六点 :smile_27:
吾知那兩位 bro 有冇中招 .............. :smile_22:
咁仆街天鵝女啊?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆