上一頁下一頁
發新話題

北遊記 @1/3 中山飯局遊記

收藏  |  訂閱
2.0k  17.9k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-3-3 01:04 AM 發表 查看引用來源
下次去老店食仲正
講開下次, 我拍檔可能13號至21號去埃及, 唔知時間安排點 :smile_39: 希望有一兩日唔洗睇檔:smile_45:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-3-3 01:23 AM 發表

講開下次, 我拍檔可能13號至21號去埃及, 唔知時間安排點 :smile_39: 希望有一兩日唔洗睇檔:smile_45:
應該會系16-19其中一日做野:smile_04:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-3-3 00:59 發表

炒雞要趁熱食, 不設打包:smile_46:
叫蚝仔虾粥定台灣拉麵好呢..嘩唔覺意食左成半盒金沙喎:smile_44:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-3-3 01:23 發表

埃及我又要去:smile_38:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-3 01:32 AM 發表 查看引用來源
埃及我又要去:smile_38:
去食沙, 無炒雞食呀:smile_38:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-3 01:30 AM 發表
叫蚝仔虾粥定台灣拉麵好呢..嘩唔覺意食左成半盒金沙喎:smile_44:
乳鴿同椒鹽水蛇正啲

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-3-3 01:27 發表
早D吹雞咪等人唔夠時间搞通行証呀:smile_38:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-3-3 01:27 AM 發表 查看引用來源
唉...盡量就期啦:smile_45:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-3 01:35 AM 發表
早D吹雞咪等人唔夠時间搞通行証呀:smile_38:
等我細佬儘快firm比我就出post:smile_35:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-3-3 01:33 發表
乳鴿同椒鹽水蛇正啲
咁熱氣...到時又煲雞骨草加夏火草:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆