上一頁下一頁
發新話題

版主,煩請刪除此帖!

收藏  |  訂閱
305  4.1k

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-3-1 02:07 AM 發表 查看引用來源

箭兄, 小弟要抖啦, 88:smile_15: :smile_15:
file兄早抖88:smile_15:

我都好想join你地,希望有機會啦

引用:
原帖由 M.Bison 於 2009-3-1 03:51 發表
我都好想join你地,希望有機會啦
点呀..M師兄..早晨叻..有机会喇..

中山朋友們早晨呀..我返嚟喇..不過好似有D酒意甘喎:smile_13:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-1 04:13 AM 發表 查看引用來源
中山朋友們早晨呀..我返嚟喇..不過好似有D酒意甘喎:smile_13:
返來啦:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lung007 於 2009-2-28 09:09 PM 發表

盡慶啊,代我出手去揸多 d 球狀物體!

仲有,同雞仔單聲,如果佢仲係對佢尋晚條女念念不忘的話,我有佢的電話同 QQ ,佢要的話就問我!
佢話夠皮啦

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-3-1 04:16 AM 發表 查看引用來源
佢話夠皮啦
一係鬼影都無隻,一係返晒黎:smile_19:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-3-1 04:16 發表
佢話夠皮啦
喂..你仲吹呀..亞嫂同小車瞓左未..你好快D搞好D相聽曰比返張SD卡我..同隻手指相返香港比龍少搞...又要師兄出今晚報先..:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-3-1 04:16 AM 發表 查看引用來源
佢話夠皮啦
差利兄返黎喇!:smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-1 04:24 AM 發表 查看引用來源
喂..你仲吹呀..亞嫂同小車瞓左未..你好快D搞好D相聽曰比返張SD卡我..同隻手指相返香港比龍少搞...又要師兄出今晚報先..:smile_38::smile_38:
高兄真盡心!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆