上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[35]

收藏  |  訂閱
741  4.2k

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-13 11:14 AM 發表 查看引用來源
我唔想架,,,比人迫囉,,,要開檔架,,,又要走鬼,,,你再唔明,,,我都幫唔到你啦,,,又要走啦,,,,:smile_43: :smile_43:
咁妳就走快D,唔好比人拉呀....快D快D:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-2-13 11:20 AM 發表 查看引用來源

咁我蠢嘛:smile_27: 唔明緊係要問啦,唔係我都唔會成日比人蝦啦:smile_39:
仲有就係...你睇我搵左幾日龍尾都未搵到,妳就知我係屎蠢黎架啦:smile_39:
:smile_46: 咁等到老先...好5好 :smile_46:

引用:
原帖由 傑一傑 於 13/2/2009 11:20 AM 發表 查看引用來源

咁我蠢嘛:smile_27: 唔明緊係要問啦,唔係我都唔會成日比人蝦啦:smile_39:
仲有就係...你睇我搵左幾日龍尾都未搵到,妳就知我係屎蠢黎架啦:smile_39:
有D野,,,係蠢就蠢,,,無藥醫架,,,你唔好甘啦,,,天生我材必有用既,,,我知你蠢架啦,,, 但係心地好就得啦,,,

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-13 11:15 AM 發表 查看引用來源
佢同清清FR D ,,佢排緊隊架,,,:smile_44: :smile_44:
妳唔好周圍話比人知呀:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-2-13 11:16 AM 發表 查看引用來源

咁我排利利果條隊囉 ~ :smile_13: :smile_13:
佢成日要走鬼,條隊好難排架

引用:
原帖由 傑一傑 於 13/2/2009 11:20 AM 發表 查看引用來源

一係甘啦,,,你過來排我條隊啦,,,易搵D既,,,,,,,,,好似龍尾係沙頭角,,,,,,,,,,,,

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-13 11:16 AM 發表 查看引用來源
你又想比人炳啦,,,,孖寶昅住你,,,你睇下個邊,,,,,,,
我就算有無講D咩,佢地見到我都會倫我架啦

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-13 11:26 AM 發表 查看引用來源
一係甘啦,,,你過來排我條隊啦,,,易搵D既,,,,,,,,,好似龍尾係沙頭角,,,,,,,,,,,,
好似你長個我喎............條隊:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 傑一傑 於 13/2/2009 11:26 AM 發表 查看引用來源

佢成日要走鬼,條隊好難排架
E ,,,,傑傑,,,你叻左甘多既,,好醒喎,,,:smile_46: :smile_46:

:smile_13: 冇人理我 tim :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆