上一頁下一頁
發新話題

2月8號 CP先倉后桑 驚魂逃命記 加我大把夜游相分享

收藏  |  訂閱
137  11.1k

師兄,厉害:smile_15: :smile_15:

講得幾好

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-2-13 06:53 PM 發表

老實講,雖然寫得好好,而且好吸引(又有相又有內容,有晒情節),應該好值得支持你既貢獻(對D台而言).

但係老實講,在我而言,人地都係出黎賺錢,由白天玩到人地接近十點鐘,人地睇緊未收過你一分錢,重要貼錢請你唱K, ...
一,我本來就諗住一Q過,距唔俾叼,叫距走又唔走,我無叫距留系度,而且距留系度既目的亦都好清楚,想昆我幫距買表,有無人甘白癡啊?我又唔系溝距,又唔系中意距,歐米茄,你估系電子表啊?

二:距請我唱K,目的好清楚,距想灌醉我,唔系我壓住距玩骰子,我已經醉左啦,而距既目的,我相信唔止想灌醉我甘簡單咯。

三:我叫距走,距唔走,系都要系酒店門口等我,之後我向酒店服務人員詢問,距竟然死都話間房系距開,想入房,我房入邊有部手提電腦,有我個袋,仲有我只表,我諗,距唔止系無地方訓甘簡單咯。

四:我出黎玩,只要系買賣關係,我一定俾錢,重一定有多無少,我唔系果D成日諗住食免費餐既人,因為我不嬲相信天下無免費午餐,亦都知道風流有賬單,玩完俾錢絕對唔會托手爭。

五:正常出黎掙錢既撈女,點會唔拿拿聲接完一個客接一下個啊,自己諗諗啦。

我只系唔想

引用:
原帖由 YUSUKEWONG 於 2009-2-13 05:01 AM 發表
師兄, 你真係強勁~

比十個叻你
其他師兄俾人昆,唔系想認叻,不過都多謝你支持先。。。。

睇黎你好好人哦

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2009-2-13 03:50 PM 發表
我個人覺得 c hing 做法幾 pk :smile_45: :smile_45: :smile_45:
一,我本來就諗住一Q過,距唔俾叼,叫距走又唔走,我無叫距留系度,而且距留系度既目的亦都好清楚,想昆我幫距買表,有無人甘白癡啊?我又唔系溝距,又唔系中意距,歐米茄,你估系電子表啊?

二:距請我唱K,目的好清楚,距想灌醉我,唔系我壓住距玩骰子,我已經醉左啦,而距既目的,我相信唔止想灌醉我甘簡單咯。

三:我叫距走,距唔走,系都要系酒店門口等我,之後我向酒店服務人員詢問,距竟然死都話間房系距開,想入房,我房入邊有部手提電腦,有我個袋,仲有我只表,我諗,距唔止系無地方訓甘簡單咯。

四:我出黎玩,只要系買賣關係,我一定俾錢,重一定有多無少,我唔系果D成日諗住食免費餐既人,因為我不嬲相信天下無免費午餐,亦都知道風流有賬單,玩完俾錢絕對唔會托手爭。

五:正常出黎掙錢既撈女,點會唔拿拿聲接完一個客接一下個啊,自己諗諗啦。

你分析下,我講得巖唔巖

··················

引用:
原帖由 飛機王 於 2009-2-13 01:17 PM 發表
俾我就仆左先喇
都係俾左5舊先遮
之後表個d 野, 你都走左喇
使q理佢咩
如果距當晚叫人圍你呢?或者系趁你訓著,拿走你D財物呢?

你分析下,我講得巖唔巖

江門太遠

引用:
原帖由 jaballball 於 2009-2-13 12:32 PM 發表
C HING,好野,如果係我一定叫佢去江門:smile_30:
···························

引用:
原帖由 eason_icde 於 2009-2-13 11:45 PM 發表

二:距請我唱K, ...
ching, 以事論事, 唔啱聽莫怪.
上去玩當然首要自保人生安全, 你唔俾條女有位埋身我亦好理解, 但如果係我會喺k度先借頭借路去廁所然後打俾媽咪刮清佢係乜料先, 然後將佢死纏爛打之行徑向雞婆投訴睇佢點處理, 如果媽咪卸膊唔理 (按道理一般都唔會, 因為雞婆都想留熟客), 你再提出建議叫雞婆做中間人俾一舊水打發佢走.
仲有, 我絕對唔會唔找數閃咗人等條囡埋單, 更唔會老點佢去黃江, 或者你會話掂都冇掂過佢點解要俾舊水佢做小費咁on9. 但我想講既係呢個世界好細既 (cp得個鎮仔仲細), 你唔知條囡乜頭乜路, 大家好嚟好去咪算囉, 而家無端端多件襯家喺度, 希望你以後出入cp都平安無事啦.

講真 c兄今次真係冇錯 :smile_44: :smile_44:

good report with photo

多謝有相精彩報告
但條女真係甘蠢俾你點到佢去黃江太子?:smile_45:
俾我知道你酒店未check out,一定係酒店門口伏你咯~~:smile_34:
真又好假又好,你能夠安全返黎都為你高興~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆