上一頁下一頁
發新話題

徵網上有心人38至48人仕結緣

收藏  |  訂閱
166  1.8k

引用:
原帖由 豬8戒 於 2009-2-9 05:20 PM 發表 查看引用來源
:smile_38: 唔巧嬲搵173錫番:smile_30:
8戒!哥哥錫鍚唔巧拱嬲

重有阿koling小姐!如我因這次代妳出頭而比版主封咗a/c!妳要記得我呢位强代出頭英雄既事蹟,將來要傳去比妳D子孫聽。

而我會易名再投胎的!保重阿koling,我都會懷念妳的!:smile_43:

引用:
原帖由 hehehaha173 於 2009-2-9 05:35 PM 發表 查看引用來源

8戒!哥哥錫鍚唔巧拱嬲
我前幾晚錫左佢啦:smile_46:

引用:
原帖由 hehehaha173 於 2009-2-9 05:47 PM 發表 查看引用來源
重有阿koling小姐!如我因這次代妳出頭而比版主封咗a/c!妳要記得我呢位强代出頭英雄既事蹟,將來要傳去比妳D子孫聽。

而我會易名再投胎的!保重阿koling,我都會懷念妳的!:smile_43:
有無咁誇張如果係封左你我就死比佢睇等佢內疚下

引用:
原帖由 koling 於 2009-2-9 05:50 PM 發表 查看引用來源
有無咁誇張如果係封左你我就死比佢睇等佢內疚下
有義氣!我鍾意!如果妳真係因為呢獲嘢去死,將來我一定响我D子孫面前歌頌妳幾世!清明一定有飯, 牙菜同豆卜過妳,驚妳大便唔出再加隻雪梨ok?

引用:
原帖由 koling 於 2009-2-9 05:48 PM 發表 查看引用來源
我前幾晚錫左佢啦:smile_46:
咁我唔要糖喇!妳比我抱一吓喇!

引用:
原帖由 hehehaha173 於 2009-2-9 05:58 PM 發表 查看引用來源

咁我唔要糖喇!妳比我抱一吓喇!
咁你要投過胎先啦

引用:
原帖由 hehehaha173 於 2009-2-9 05:57 PM 發表 查看引用來源

有義氣!我鍾意!如果妳真係因為呢獲嘢去死,將來我一定响我D子孫面前歌頌妳幾世!清明一定有飯, 牙菜同豆卜過妳,驚妳大便唔出再加隻雪梨ok?
吾洗咁客氣最好你落埋黎陪我吾洗咁寂寞

引用:
原帖由 koling 於 2009-2-9 06:00 PM 發表 查看引用來源
咁你要投過胎先啦
豬8怪都有一啖,我拱靚仔無奶油少jetso過佢:smile_22: 古寒!

我去找版主喇!下世再傾過:smile_15:

引用:
原帖由 koling 於 2009-2-9 06:03 PM 發表 查看引用來源
吾洗咁客氣最好你落埋黎陪我吾洗咁寂寞
你靚就陪妳,否則我燒豬8怪落黎陪你喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆