上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡誠徵可以保護我錫我疼我的男仕7♡♥♡

收藏  |  訂閱
738  6.8k

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-2-2 01:11 AM 發表 查看引用來源

我唔識打big球, 覺得好難打:smile_39:
我又打壁球...毛毛球都得:smile_38:

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-2-2 08:02 AM 發表 查看引用來源
早晨,今個禮拜要返早:smile_19:
番幾點,放幾點:smile_41: 我病假了,頂唔到,流左成晚鼻水

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-2-2 09:47 AM 發表 查看引用來源

我又打壁球...毛毛球都得:smile_38:
禁你逢星期幾得:smile_41: 好似壁球易book埸d:smile_13:
我病左阿婆仲想捉我同佢飲茶:smile_27:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-2 09:44 AM 發表 查看引用來源

你召換我:smile_14:
我d魔法無輪用...:smile_27:
你要朝早先識應我:smile_30:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-2 09:55 AM 發表 查看引用來源

禁你逢星期幾得:smile_41: 好似壁球易book埸d:smile_13:
我病左阿婆仲想捉我同佢飲茶:smile_27:
呢個月要考試...下個月除左星期二唔得(踢波)...其他日子都ok...
記得預埋我:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-2 09:49 AM 發表 查看引用來源

番幾點,放幾點:smile_41: 我病假了,頂唔到,流左成晚鼻水
記得食返d清淡野...好好休息返一日啦

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-2-2 01:14 AM 發表 查看引用來源

青葉都好正:smile_34: 下次識佢留下15樓個間先得:smile_40:
你要帶9折卡就真:smile_38:

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-2-2 10:05 AM 發表 查看引用來源

記得食返d清淡野...好好休息返一日啦
尋晚好清淡,食左菜咋,冷親,現在處理公司:smile_27: 因為今日星期一,係好忙但我真係唔想番:smile_27:

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-2-2 10:04 AM 發表 查看引用來源

呢個月要考試...下個月除左星期二唔得(踢波)...其他日子都ok...
記得預埋我:smile_13:
無問題3月:smile_44: 加油考試

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-2 10:11 AM 發表 查看引用來源

尋晚好清淡,食左菜咋,冷親,現在處理公司:smile_27: 因為今日星期一,係好忙但我真係唔想番:smile_27:
只係尋晚清淡都無乜用...
斷估你呢個假期都食左好多好野啦:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆