上一頁下一頁
發新話題

與他的一段情 (UPDATE : P.7 #102)

收藏  |  訂閱
145  14.5k

引用:
原帖由 yesido520 於 2009-2-1 01:57 AM 發表 查看引用來源
係牙...

下...你add左...見唔到woo
:smile_40:  art 好厲害呢 

畫到5點幾坎左去瞓...
點知4個中就醒左...仲鬼錦精神 (青春真好 )
上黎打多個report先~

2nd report

時間...平安夜(2007)...
果日係屋企整世我要做既家務之後就箭一樣飛左去搵佢...
去到...佢同我講去接佢個女先(佢唔係同個女同住)
雖然係事先知道...但依然有失落感...不過算啦...係佢到坐到stay多陣就去左接女...
之後就出左尖咀...又係睇燈飾果D...:smile_45: 又悶又多人...人地一去多多多多人既地方唔知點解會超眼瞓:smile_13:
不過要陪小敏(<--佢個女個名)...咩都頂硬上:smile_27:
不過...BF都算體貼...見到我就死就死錦:smile_35:  就返左佢到...-3- 帶埋小敏TIM...

返到去...BF同小敏去左沖涼...我自己一個係佢房玩電腦...
沖完之後又玩左陣...小敏就係BF張床到瞓左...錦見攰米又瞓埋一份LAW
PS : 申報左唔返屋企瞓...屋企人唔知我去左佢到嫁:smile_44:

瞓瞓下BF又口多多...吹人地耳仔...(位置 : ME BF 小敏)
ME : 唔好搞搞震啦...吵聲小敏牙...
但佢都係唔理...一手就申左入人地件33到(著左佢件T...入而仲要真空的說...PS...妹妹冇咩身材...唔好幻想太多)
之後仲拎弟弟頂人地後面...搞到人地都想要...
錦米轉身佢面對面一野車埋去~~~
錦佢對手一隻攬住我條腰一隻就由鎖骨一直摸到妹妹...
BF : WA...老婆...做咩濕成錦牙...
:smile_13: 錦你想人地點答...錦米唔出聲LAW...
佢見人唔出聲...就拎左弟弟出黎同妹妹打招呼...
錦米攬住佢係佢耳邊叫老公...順手睇埋小敏係米仲瞓緊...好采瞓得幾"林"下:smile_44:
錦佢又靠我耳邊...一時咬下一時吹下人地耳仔...
弟弟又係一時磨下一時又行開左...吊人引...
BF : 老婆...想唔想要...想既叫我...
錦比佢搞到錦大引...米係佢耳邊 : 老公...我想要...比我...
"我"字之後就入左黎...仲要係冇帶DOM:smile_27:
錦為左唔好整醒小敏...動作又唔可以...我又唔可以叫出聲...
米一直咬住自己隻手指LAW...
錦之後換做女上...其實自己UN我唔係好得:smile_13: ...唔多中意錦好似怪怪的..
人地一路UN佢一路上下其手...又唔叫得...今次唔咬手指咬嘴唇:smile_13:
之後...UN爆左OUTSIDE...我用紙巾幫佢同自己清理完著返33...之後我入左廁所整理
出返黎...WA...4點幾...
同佢攬住傾多陣計又瞓著左...
係佢ARM到瞓好WARM...好SWEET...

回覆 102# 的帖子

yup, so sweet!!

引用:
原帖由 yesido520 於 2009-1-31 02:58 PM 發表 查看引用來源
第一次打REPORT...寫得唔好唔好見怪

啱啱比bf飛左一個星期...
同佢一齊左年幾...
佢比我大1X年...一個離過婚既男士...
同佢既相識都係係網上...
之前都拍過幾次...但係3個月都冇就散左...所以特別珍惜呢一次. ...
咁随便就無咗隻豬哪!

:smile_39: :smile_39: :smile_39:

可以錦講啦...不過果時認定左係跟佢米比佢law..點知:smile_13:

引用:
原帖由 yesido520 於 2009-2-1 11:20 AM 發表 查看引用來源
可以錦講啦...不過果時認定左係跟佢米比佢law..點知:smile_13:
有先口野兼老皮野,

唔食咪笨實?

:smile_47: :smile_47: :smile_47:

what is your condition now ?

引用:
原帖由 yesido520 於 2009-2-1 11:20 AM 發表 查看引用來源
first lover ?

你指邊方面?!?!:smile_41:

引用:
原帖由 NPGG 於 2009-2-1 11:36 AM 發表 查看引用來源

first lover ?
唔係第一不過最深..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆