上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,88

收藏  |  訂閱
736  6.1k

引用:
就在另一回事上就是不同講法了:smile_42: ,天天新款呀,你明不明呀:smile_13:
當然明白,但年中無休,旦旦而伐,會腳仔軟~ :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-22 11:36 PM 發表 查看引用來源

咁你真是克呀,你個名有個克字呀/
你真是來親都是lion跌呀,上次78.今次,,,,,,,,,,,,:smile_39:
你話呀,我是記得你放了相.每次都有close door,一係就係雷慢事件:smile_14: :smile_14:
:smile_13: 自己未執粒咪得囉

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-22 11:39 PM 發表 查看引用來源

當然明白,但年中無休,旦旦而伐,會腳仔軟~ :smile_30:
我唔識答呀 這是個人問題呀:smile_13:

引用:
咁就天曉得了:smile_30: :smile_30:
我已化了名開徵友主題,妳知嗎~

引用:
3個月一次,我是貪得意又貪靚呀:smile_30: :smile_30:
三個月做頭一次很正常~

引用:
原帖由 巴斯克 於 2009-1-22 11:41 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 自己未執粒咪得囉
你唔會執笠的,常來蓉兒post.包你無病痛,而且更有好運來呀:smile_34:
你話呀:smile_42: .我都已經忍口了.又來靈格風呀,一見巴君到.就會執笠到:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-22 11:42 PM 發表 查看引用來源

我已化了名開徵友主題,妳知嗎~
真的呀.我可否去see see呀:smile_44:

引用:
我自已寫的,一定是真.再多謝你
又考考妳記憶力,這個帖妳自己寫甚麼~ :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-22 11:44 PM 發表 查看引用來源

你唔會執笠的,常來蓉兒post.包你無病痛,而且更有好運來呀:smile_34:
你話呀:smile_42: .我都已經忍口了.又來靈格風呀,一見巴君到.就會執笠到:smile_30: :smile_30:
有病醫病無病補身:smile_34:
:smile_30:可能最衰我唔幫趁啦

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-22 11:44 PM 發表 查看引用來源

三個月做頭一次很正常~
我無乜白頭髮的,但我是淺色的頭髮,天生是啡色的.:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆