上一頁下一頁
發新話題

鼠年最後一K(紅C)報告

收藏  |  訂閱
309  11.5k

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-21 02:47 PM 發表

大波唔難,加埋樣正就難搞D......:smile_39:
大波唔難,加埋樣正都唔難﹐不過無感覺﹐連車都唔比車﹐同房的另外兩個兄弟系度車到反晒轉﹐無心機出去了﹗:smile_24: :smile_24: :smile_24:

好長呀:smile_40:
推咗先睇

引用:
原帖由 wataru 於 2009-1-22 11:39 AM 發表 查看引用來源

大波唔難,加埋樣正都唔難﹐不過無感覺﹐連車都唔比車﹐同房的另外兩個兄弟系度車到反晒轉﹐無心機出去了﹗:smile_24: :smile_24: :smile_24:
所以 d 人成日問邊間仁 k 好玩, 多舊魚, 你兩個 freind 車到反轉更係好玩o架,
但你冇得車咪唔好玩 law.:smile_39:

自己雞運好就道道都好玩:smile_34:

Good Job Men ! 上星期同班fd去red c 玩得我一個揀唔到囡囡:smile_27:

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-22 11:33 AM 發表 查看引用來源

達成條件係唔係要食晒成 cp o既女 :smile_41: :smile_41:
可能食一半已経用哂o的”Chakura”
食住1/3先啦! 

有o的唔可以急o架:smile_13:  

Thanks for the report. 紅C is my favour

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-22 11:45 AM 發表

所以 d 人成日問邊間仁 k 好玩, 多舊魚, 你兩個 freind 車到反轉更係好玩o架,
但你冇得車咪唔好玩 law.:smile_39:

自己雞運好就道道都好玩:smile_34:
兩條仆街仔系到一邊車﹐一邊上下其手﹐有條死仔重比條女捉左入廁所半個鐘都唔出黎(事後話條女系入面同佢吹喎)﹗
搞到我都無乜MOOD﹐唱下歌仔算啦﹗久唔久JA番幾下算數(系唔系都要比錢)﹗
所以有時大波及靚都無用﹐持靚生驕。無服務無興趣﹗﹗﹗

引用:
原帖由 wataru 於 2009-1-22 11:59 AM 發表 查看引用來源

兩條仆街仔系到一邊車﹐一邊上下其手﹐有條死仔重比條女捉左入廁所半個鐘都唔出黎(事後話條女系入面同佢吹喎)﹗
搞到我都無乜MOOD﹐唱下歌仔算啦﹗久唔久JA番幾下算數(系唔系都要比錢)﹗
所以有時大波及靚 ...
哩 D 事件我都聽朋友講聽得多, 但總係唔發生係我身上.
可能我次次係 K 房時都係用一個斯文o既面具對住 D 女, 搞到 d 女唔知我咸濕

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-22 12:04 PM 發表 查看引用來源

哩 D 事件我都聽朋友講聽得多, 但總係唔發生係我身上.
可能我次次係 K 房時都係用一個斯文o既面具對住 D 女, 搞到 d 女唔知我咸濕
咁下次係K房施展”車輪手”就得啦! 

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-1-22 11:30 AM 發表 查看引用來源

伝説中血継限界最高限界
万華鏡車輪J
練成可以FOC :smile_44:   
仲有仙人模式呀~~!!!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆