上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(17)-終於有新report!!戲院纏綿+去爆房!!

收藏  |  訂閱
162  14.8k

精彩! 我最中意琉後門gar la!

引用:
原帖由 ahlosam 於 2009-1-13 10:07 AM 發表 查看引用來源
好精彩!!!
thanks~:smile_46:

引用:
原帖由 名偵探 於 2009-1-13 10:27 AM 發表 查看引用來源
精彩! 我最中意琉後門gar la!
呢樣野少食多滋味~

後門呢家野,間唔中一次就好!!:smile_38:

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-1-13 07:01 PM 發表 查看引用來源
後門呢家野,間唔中一次就好!!:smile_38:
插得耐會損~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-13 07:06 PM 發表 查看引用來源

插得耐會損~
此其一,插得多後門鬆咗就唔好,不遇走後門真係好high!!:smile_38:

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-1-13 07:09 PM 發表 查看引用來源

此其一,插得多後門鬆咗就唔好,不遇走後門真係好high!!:smile_38:
我都試過好多次後門,的確每次都好high,但男友都話無左開頭緊得好勁0既feel,
不過又唔係好似d人咁講會失禁,真係無~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-13 07:15 PM 發表 查看引用來源

我都試過好多次後門,的確每次都好high,但男友都話無左開頭緊得好勁0既feel,
不過又唔係好似d人咁講會失禁,真係無~
呢d通常都係長期先會,因始終都有彈性,不過玩時始終要就往就住,不能太遇盡慶,要錫住佢嘛!!:smile_38:

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-1-13 07:22 PM 發表 查看引用來源

呢d通常都係長期先會,因始終都有彈性,不過玩時始終要就往就住,不能太遇盡慶,要錫住佢嘛!!:smile_38:
上兩次男友仔都話叫暫停比後門休息,都停左好耐至有得玩,今次後可能又要等等~:smile_24:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-13 07:28 PM 發表 查看引用來源

上兩次男友仔都話叫暫停比後門休息,都停左好耐至有得玩,今次後可能又要等等~:smile_24:
佢錫妳先會咁,我都係間唔中先同佢玩呀!!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆