上一頁下一頁
發新話題

我只想徵一個可以跟我說說心事的人...

收藏  |  訂閱
277  3.1k

引用:
原帖由 狼羊物語 於 2009-1-9 00:13 發表 查看引用來源

我睇晒咁多頁啦

妳都仲好細個

唔洗擔心無男朋友

我大妳好多~~~

但係我都係無女朋友啦

有時要慢慢黎

有d事唔到妳想~~~

放心啦~~~

情人節無男朋友的話還有我地可以陪妳^^
但我都總希望自己像身邊的女性朋友 ...
身邊都有一位男士呵護自己 ...
亦都可以給自己向男朋友嗲一下 :smile_39:

引用:
原帖由 talktall 於 2009-1-9 00:20 發表 查看引用來源
思琳=馬仔...:smile_44:
我還以為他是女兒身 :smile_27:

引用:
原帖由 talktall 於 2009-1-9 12:19 AM 發表 查看引用來源
我都系見里先黎睇咋:smile_38:
你咁快就多分過我啦

仲唔係快過我咩:smile_03: :smile_03:

後生仔係唔同d~~~~~:smile_04:

引用:
原帖由 TSCSC 於 2009-1-9 00:19 發表 查看引用來源

我d人際關你同你都係差不多:smile_13:
不過我大你好多tim
我就是怕再長久下去 ... 我就成為了 "老姑婆" 呀 .....:smile_42:

引用:
原帖由 Elli_Tong 於 2009-1-9 12:22 AM 發表 查看引用來源

我還以為他是女兒身 :smile_27:
吓:smile_14::smile_42:,,佢再講左系男啵:smile_13:

引用:
原帖由 Elli_Tong 於 2009-1-9 12:21 AM 發表 查看引用來源

但我都總希望自己像身邊的女性朋友 ...
身邊都有一位男士呵護自己 ...
亦都可以給自己向男朋友嗲一下 :smile_39:
妳心情我都明白

我咪又係想有個女朋友仔陪我...

不過有時真係唔到自己想架

慢慢搵啦~~~

但係最緊要妳會去識新朋友~~~

無新朋友又點會有男朋友仔呢~~

妳話岩唔岩先:smile_15:

引用:
原帖由 狼羊物語 於 2009-1-9 12:22 AM 發表 查看引用來源

你咁快就多分過我啦

仲唔係快過我咩:smile_03: :smile_03:

後生仔係唔同d~~~~~:smile_04:
只系睇樓主回覆,,實快:smile_30:

引用:
原帖由 Elli_Tong 於 2009-1-9 12:23 AM 發表 查看引用來源

我就是怕再長久下去 ... 我就成為了 "老姑婆" 呀 .....:smile_42:
唔會啦~~~妳仲好後生

真係好細個咋妳

還有多少時間給我等待理想中的愛情 ??

Elli小妹,妳仲有好多

引用:
原帖由 Elli_Tong 於 2009-1-9 12:23 AM 發表 查看引用來源

我都未驚,你驚咩,你仲咁後生 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆