上一頁下一頁
發新話題

070109代~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~祈求雪豬報平安生活快樂~

收藏  |  訂閱
739  6.5k

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-1-9 01:45 PM 發表 查看引用來源
咁開心去 bbq :smile_13:
妳好耐冇去咩?

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-1-9 01:52 PM 發表 查看引用來源
燒中蝦ar,好正ge:smile_30:   
小魚唔食得蝦呢

d 人燒, 我無得食呢

引用:
原帖由 fish999 於 2009-1-9 01:27 PM 發表 查看引用來源

小魚今晚都去bbq 吖, 有蜆, 有扇貝..........:smile_38:

今晚咁凍, 著唔著裙去bbq 好呢:smile_13:
著超短迷你裙去....:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-1-9 01:45 PM 發表 查看引用來源
咁開心去 bbq :smile_13:
寶寶....午安....:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 Taylormade 於 2009-1-9 01:58 PM 發表 查看引用來源

著超短迷你裙去....:smile_38: :smile_30:
我好少著褲去街

通常都係著裙.....今晚都係著裙多

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-1-9 09:41 發表 查看引用來源
抯車要多D 操練先得ge,試下la!!
我知...不過就係唔知點解好驚坐上去個司機位度...:smile_13:

引用:
原帖由 fish999 於 2009-1-9 14:03 發表 查看引用來源

我好少著褲去街

通常都係著裙.....今晚都係著裙多
如果係去bbq, 我多數著褲, 因為方便行來行去走上走落....

引用:
原帖由 hgrace 於 2009-1-9 02:18 PM 發表 查看引用來源

如果係去bbq, 我多數著褲, 因為方便行來行去走上走落....
唔咁著今晚邊會有著落呀!!!:smile_30:

引用:
原帖由 hgrace 於 2009-1-9 02:18 PM 發表 查看引用來源

我n 年未買過褲啦

都係著番裙好d

引用:
原帖由 trulymic 於 2009-1-9 02:27 PM 發表 查看引用來源

唔咁著今晚邊會有著落呀!!!:smile_30:
9唔搭8...........:smile_19: :smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆