上一頁下一頁
發新話題

CP真的那麼好~~~~~~~

收藏  |  訂閱
466  23.1k

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 03:52 PM 發表 查看引用來源

你哋都幾難服侍
床上功夫唔了得又唔鍾意
大食又話俾人老強
咁你哋到係去大陸揾呢
無謂浪費時間
你返工老細都要你嘜都識小妺妺:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 andy-09 於 2008-12-27 03:52 PM 發表 查看引用來源

咁你請吓你d床上功夫有幾強:smile_41:
我唔得~~~~~~
我前男友駛咩揾我打友誼波ar(多個佢自己女朋友)
當然有我長處

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 03:55 PM 發表 查看引用來源

咁你上大陸咪一樣
我聽十個大陸女人都話要港男買電話
呢d只不過係生活水平唔同啫
買電話可以買一千幾百..港女要買LB一千幾百買唔到羅..港女又驚你買隻野比距..一定要你同距去買..買過袋下下幾千銀落樓..無計:smile_39:

引用:
原帖由 ~藏鏡人~ 於 2008-12-27 03:53 PM 發表 查看引用來源
最少善解人意港女一定無:smile_42:
你肯定所有港女都無~~~~~

引用:
原帖由 ~藏鏡人~ 於 2008-12-27 15:58 發表 查看引用來源
買電話可以買一千幾百..港女要買LB一千幾百買唔到羅..港女又驚你買隻野比距..一定要你同距去買..買過袋下下幾千銀落樓..無計:smile_39:
點止, 食餐飯, 食d平價嘢, 港女會好唔滿意

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 03:55 PM 發表 查看引用來源

咁你上大陸咪一樣
我聽十個大陸女人都話要港男買電話
呢d只不過係生活水平唔同啫
我買部幾佰元Nokla比D女,佢地就好開心,男人用把口溝女,唔係你已前BF點厄到你到而家:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ~藏鏡人~ 於 2008-12-27 03:58 PM 發表 查看引用來源
你識ge港女低水平law

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 04:04 PM 發表 查看引用來源

我好很定甘講...........無:smile_38: 港女只為自己不理他人...可能我見識少啦..但我真係無見過:smile_39:

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 16:04 發表 查看引用來源

我估, 除非是基督徒, 但她們又唔可以婚前性行為

引用:
原帖由 jimmyIIIc 於 2008-12-27 04:07 PM 發表 查看引用來源
我買部幾佰元Nokla比D女,佢地就好開心,男人用把口溝女,唔係你已前BF點厄到你到而家:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
你講得啱ar~~~~~~~
我俾佢呃得開心ar
所以你哋自己揀la
最重要你哋自己開心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆