上一頁下一頁
發新話題

♡徵人加入蟲蟲突公隊愛回家株式會社♡(Part417)

收藏  |  訂閱
764  4.7k

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-12-16 03:25 PM 發表 查看引用來源

做 mei 野 ar :smile_13:
諗計...........:smile_38:

引用:
原帖由 itemno 於 2008-12-16 03:28 PM 發表 查看引用來源

諗計...........:smile_38:  
乜都think 吾倒 :smile_39:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-12-16 15:27 發表 查看引用來源

我好得閒wor :smile_13:
唔係嘛, 我成日同妳掉轉

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2008-12-16 03:30 PM 發表 查看引用來源

唔係嘛, 我成日同妳掉轉
咪就係 law :smile_42:  時時都係咁 :smile_42:

25‧銅鑼灣:戀愛動物
性格:
你既性格同銅鑼灣一樣要不斷接受新挑戰、你意志力好強,
當你決定既事,係無人可以改變到你。同埋你又好自信同有毅力,
無論遇到幾大型或者困難既工作,就算要花好多時間,
你都十分之有耐性做,不成功便成仁,
所以事業上你好大機會坐上高位,但係咁唔會滿足到你,
事必要不斷向上爬升至頂點不可,任何目標俾你睇中都幾大鑊。
因為你份人幾識諗,最好做D用腦既工作。
要記住,你既一生可以係大起大跌,完全視乎你自己揀邊條路走,
係好係壞與人無由。不過聰明既你,好少會揀錯路行既。

愛情:
你絕對係同情人愛生愛死果隻。當一段感情黎到,
你會係完全投入,乜都唔理,大好江山讓俾人都得。
不過一但遇到波折或者阻滯,你會沮喪到飲酒食興奮劑黎麻醉自己,
跟住就想做D傻事!至唔好一樣,
係你仲要逼埋對方同你攬住一齊死果度衰嘛!
  :smile_42:  我GE宿命:smile_27:

回覆 105# 的帖子

睇倒你係隔離鋪 post la :smile_27:   :smile_22:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-12-16 15:32 發表 查看引用來源

咪就係 law :smile_42:  時時都係咁 :smile_42:
係囉 :')

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-12-16 03:29 PM 發表 查看引用來源

乜都think 吾倒 :smile_39:
但你係舖主...............

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2008-12-16 03:36 PM 發表 查看引用來源

係囉 :')
算 la :smile_13:  工作要緊:smile_13:

why  ?   why  ? why  ?????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆