上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.......12月13日出團紀錄

收藏  |  訂閱
392  16.7k

師兄,假日玩氣氛喇,我念囡囡會少d,d老公呀,狼狗呀,全部返晒,點有咁多囡囡呀.

引用:
原帖由 浪花 於 2008-12-15 05:10 PM 發表 查看引用來源
師兄,假日玩氣氛喇,我念囡囡會少d,d老公呀,狼狗呀,全部返晒,點有咁多囡囡呀.
無囡囡平安夜會變得好平安

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-12-15 17:01 發表 查看引用來源

梗係一齊玩啦, 唔熟咪玩到熟囉!

放心啦, 無black list呢樣野架。
不過事實有一個全世界都唔鍾意佢既人, 唯一black list既人, 佢都可以厚著面皮咁自己走過黎架喎。哈哈
有啲咁嘅人???

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-15 05:20 PM 發表 查看引用來源
有啲咁嘅人???
有 ... 喎咪係囉 ~  :smile_14:
果晚有位 c亨 以為喎想起佢條菜 ~ :smile_45:  
好在有團長解圍 ~

引用:
原帖由 T-65 於 2008-12-15 05:27 PM 發表 查看引用來源

好在有團長解圍 ~
坦克兄,有咁件事呀?點解吾來我地呢邊玩呀?

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-12-15 05:01 PM 發表 查看引用來源

梗係一齊玩啦, 唔熟咪玩到熟囉!

放心啦, 無black list呢樣野架。
不過事實有一個全世界都唔鍾意佢既人, 唯一black list既人, 佢都可以厚著面皮咁自己走過黎架喎。哈哈
我知你話邊個喇.

引用:
原帖由 浪花 於 2008-12-15 01:20 PM 發表 查看引用來源
師兄做咩出條囡囡相呀
哦 ... 乜哩條拂可以出囡囡相架 ~ :smile_41:
喎又想出 喎 ~ :smile_38:
請團長批示 ... 噢化 ~ :smile_44:

引用:
原帖由 T-65 於 2008-12-15 05:27 PM 發表 查看引用來源

好在有團長解圍 ~
咁搞笑?:smile_41:

引用:
原帖由 浪花 於 2008-12-15 05:33 PM 發表 查看引用來源

我知你話邊個喇.
你又知咁利害 ?! :smile_41:

引用:
原帖由 浪花 於 2008-12-15 05:32 PM 發表 查看引用來源
坦克兄,有咁件事呀?點解吾來我地呢邊玩呀?
喎諗下次喎要扮 聖誕老人 或者係 財神 先至唔會比人打 ~
花 c亨 ... 真係失禮 , 情報話隻老虎早咗返屋企 ... 被迫撤退 ~ :smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆