上一頁下一頁
發新話題

坦州K場驚喜之旅 (有相)

收藏  |  訂閱
265  40.8k

有相報告

多謝有相報告:smile_38:

唔錯喎,d囡囡又點,聖誕節過去走一轉先...樓主可以pm我嗎?

引用:
原帖由 T-65 於 2008-12-9 08:04 PM 發表

喎有老友中山有廠 , 九龍從水路去比較舒服 ~
三粒鐘左右la..我長時間喺呢邊北區打躉..有機會咪出黎渣個爬law:smile_35:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2008-12-9 11:53 發表 查看引用來源
坦州屬ZS市..好多呢邊既KTV真系抵玩架...大部份仲行緊1-3-5或1-4-7..埋單每人都系兩嚿左右...mm相對純樸d又絶少咋型...問題系對于一d冇過夜visa既師兄黎ZS玩就窄d喇:smile_35:
陀地師兄出個攻略益吓兄弟好喎.....

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-12-9 20:09 發表 查看引用來源

c兄下次幾時一齊去試下呀, 我都兩年冇去過個頭啦!!!!
上去梗係揾查理轄市陀地啦...

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-9 08:27 PM 發表

陀地師兄出個攻略益吓兄弟好喎.....
甘我咪要好似菜蘭甘四圍試食先得

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-9 08:28 PM 發表

上去梗係揾查理轄市陀地啦...
同我個sec預約la...食飯先..talk later:smile_15:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2008-12-9 08:25 PM 發表 查看引用來源
三粒鐘左右la..我長時間喺呢邊北區打躉..有機會咪出黎渣個爬law:smile_35:
sure ... not a problem ~

乜你覺得(輕觸式屏幕點歌)就係好新好in同好潮咩?睇來你似港燦多D喎!!!
就講近近地羅湖區K歌王,以經係用(輕觸式屏幕點歌)啦!!!井底之蛙!!!
去遠小小見到有(輕觸式屏幕點歌)就以為好威,以為發現新大陸咁笑鬼死人,港燦!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆