上一頁下一頁
發新話題

見到老婆偷偷手淫(內附圖片)正呀

收藏  |  訂閱
200  45.4k

引用:
原帖由 UFO2012 於 2008-12-2 05:19 PM 發表 查看引用來源

佢边有咁正
你又知:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-2 05:18 PM 發表 查看引用來源

老婆仔.... 我了解你啦....

有咁索架....:smile_47: :smile_47:
ok咁喇:smile_35:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-2 05:18 PM 發表 查看引用來源

老婆仔.... 我了解你啦....

有咁索架....:smile_47: :smile_47:
冇呀.....................................

引用:
原帖由 apple724 於 2008-12-2 05:22 PM 發表 查看引用來源
    你又知:smile_35: :smile_35:
feel 到呀

引用:
原帖由 UFO2012 於 2008-12-2 05:24 PM 發表 查看引用來源

feel 到呀
係架.........我又冇身材.....樣又衰........成180鎊架:smile_46:

引用:
原帖由 UFO2012 於 2008-12-2 17:19 發表 查看引用來源

佢边有咁正
在我眼中, 佢好正架.....:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 apple724 於 2008-12-2 17:27 發表 查看引用來源
    係架.........我又冇身材.....樣又衰........成180鎊架:smile_46:
但有D CUP 呢!!!:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-2 05:30 PM 發表 查看引用來源

但有D CUP 呢!!!:smile_47: :smile_47:
老婆.........我A咋......:') :') 你搞過邊個.....咁都記錯:')

引用:
原帖由 UFO2012 於 2008-12-2 04:59 PM 發表

pat pat都唔錯:smile_47:
睇黎你今晚都唔得閒lor,聽日出post啊.

引用:
原帖由 apple724 於 2008-12-2 05:33 PM 發表 查看引用來源
   老婆.........我A咋......:') :') 你搞過邊個.....咁都記錯:')
呃鬼咩,妳張相2個都唔係a 啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆