上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【92】

收藏  |  訂閱
737  4.9k

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2008-12-1 12:19 AM 發表 查看引用來源

有人話我唔係最早果個喎............................

一於睇下佢早定係我早...............................:smile_22: :smile_22:
邊個甘衰呀................:smile_38:

引用:
原帖由 ching788 於 2008-12-1 12:23 AM 發表 查看引用來源

邊個甘衰呀................:smile_38:
佢咪係XXX囉.........................:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2008-12-1 12:28 AM 發表 查看引用來源

佢咪係XXX囉.........................:smile_34: :smile_34:
早抖啦.......比比, 我唔同你爭, 你永遠最早同老板講早晨喇

引用:
原帖由 ching788 於 2008-12-1 12:38 AM 發表 查看引用來源

早抖啦.......比比, 我唔同你爭, 你永遠最早同老板講早晨喇
你真係客氣.........................

2008年最後一個月的第一天,向你說聲早晨。

大迷人早晨..............起身喇

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2008-12-1 12:00 AM 發表 查看引用來源
早晨手手,早晨各位..................
早晨羅兄

引用:
原帖由 ching788 於 2008-12-1 12:02 AM 發表 查看引用來源
比比...........比你快一步同老板講早晨添,
我唔制
早晨清清妹妹

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2008-12-1 12:04 AM 發表 查看引用來源

咁聽晚我遲返兩分鐘比你講先
將個鐘撥過

引用:
原帖由 ching788 於 2008-12-1 12:10 AM 發表 查看引用來源

我驚聽晚我訓左啦
今晚好夜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆