上一頁下一頁
發新話題

同學之間 3 P (新內容 !! P. 13 #194)

收藏  |  訂閱
246  95.4k

引用:
原帖由 肥佬尖東看日落 於 2008-12-6 05:34 PM 發表 查看引用來源
hk西扮上菜,特別尖東d臭西,比我都唔屌:smile_34:
大陸西好屌:smile_38: :smile_38:
你冇錢低能兼ON9
有西你吊先奇!
到時惹埋愛滋呀你!!!!!

7仔電話
本帖隱藏的內容需要積分高於 11111111 才可瀏覽

版主: 請留意總版規

[七]嚴禁公開任何個人通訊資料
嚴禁將電話號碼、電郵地址,icq等及各式通訊途徑顯示或暗示於本論壇。違者會被扣分(10~20分),情況嚴重者我們會選擇直接禁言,帖子會被即時移去。會員間私人通訊請利用PM,新手可使用對象回帖中的通訊icon。

謹此知照

引用:
原帖由 7仔唔識死 於 2008-12-6 05:48 PM 發表 查看引用來源
7仔電話
2397 3574
---------------------------------
你係本地西? or 本地9 ?

話時話, 今日個市升成千二點, 我一d收獲都無, 因為我去左深圳會條女...! (暫名b女..之前所提...係東莞酒吧識既)

b女係河南人. 身材好正. 今日佢沖涼之時, 我拍左好多張佢既艷照..依家仲欣賞緊....!

因為佢姨媽剛走....! 所以好想要...!

一入到酒店, 立即濕吻....!

我訓響張床度, 佢爬落我身度. 我一手抓入佢件衫內...隔住佢個bra, 已搓佢對波.

佢皮膚好白, 好滑...m 之後, 青春豆少了好多...!

未除個bra, 已鍚左落去....!

一路除, 一路奶佢對波...! 對波真係好靚 !!!

手向下一申, 入到牛仔褲入面....申入佢pat pat 度.....!

摸到人佢頂唔順....佢一口咀過來....好激情...

好快個妹妹已濕透.....!

我入去沖涼先....

個浴室係落地玻璃, 全透明...我係入面沖, 可以見到佢....

佢慢慢, 一件件衫, 除晒....佢身材真係好正...豐滿..好白....!

乳頭白里透紅...

陰毛不多....好美...

我沖完到佢沖...我訓係床度睇6.30無線電視新聞報導...

一路欣慰佢沖涼...!!

順便同佢拍下寫真.... 佢好大方咁講, "你唔好放上網就得了.."

唔好好似 edison..!

好快我地就開戰了....!

真槍實彈.....! 好正.....好完美.....好享受同佢做愛.....

前後做了兩次.....(2小時內).....完美....

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-9 12:05 AM 發表 查看引用來源
話時話, 今日個市升成千二點, 我一d收獲都無, 因為我去左深圳會條女...! (暫名b女..之前所提...係東莞酒吧識既)

b女係河南人. 身材好正. 今日佢沖涼之時, 我拍左好多張佢既艷照..依家仲欣賞緊....!

因為佢姨媽 ...
AI.....我又係得個恨字

你咁快睇完 ?? 哲學家??

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-9 12:11 AM 發表 查看引用來源
哲學家??
唔好叫我哲學家,真係受唔起.....
引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-9 12:11 AM 發表 查看引用來源
你咁快睇完 ??  
睇咸野我個人特別精神ga

引用:
原帖由 base_littleman 於 2008-12-9 12:14 AM 發表 查看引用來源

唔好叫我哲學家,真係受唔起.....

睇咸野我個人特別精神ga
---------------------------------------------
可惜家陣好眼訓, 琴晚訓得唔好....! 寫得唔係好精彩...!!!!

今晚可以訓好d....因為完全滿足晒...!

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-9 12:18 AM 發表 查看引用來源

---------------------------------------------
可惜家陣好眼訓, 琴晚訓得唔好....! 寫得唔係好精彩...!!!!

今晚可以訓好d....因為完全滿足晒...!
D慾火出晒啦?

條女咁自私你都唔想辦法教訓下佢既??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆