上一頁下一頁
發新話題

12月5日五优皮士酒吧 狂歡派對(加我QQ群有靓女PP睇

收藏  |  訂閱
173  6.8k

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-11-27 03:01 PM 發表 查看引用來源

系啊:smile_38:你听晚边度玩啊:smile_41:
聽晚應該喺香港, 星期六晚至上黎!

大家一起去玩啦~~
我都好耐冇同大家玩了

引用:
原帖由 孤獨星bb 於 2008-11-27 04:04 PM 發表 查看引用來源
大家一起去玩啦~~
我都好耐冇同大家玩了
你聽晚又去咩?

哈哈,听晚帮我朋友招聘男友先:smile_30:

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-11-27 03:11 PM 發表

聽晚應該喺香港, 星期六晚至上黎!
我聽晚幫我女朋友招聘男朋友:smile_30:距失戀要識男朋友:smile_34:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-11-27 05:22 PM 發表 查看引用來源

我聽晚幫我女朋友招聘男朋友:smile_30:距失戀要識男朋友:smile_34:
靚唔靚女架? 靚女就介紹我識先! :smile_04: :smile_04:

我想報名,但PM唔到妳,不如妳28日contact我啦 我會上午過去做嘢,6 到7 點就得閒啦. (!#&@*&(!@!*)

樓主你女友有幾多歲呀,我地呢d老鬼驚同你地有代溝:smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 bb40bb40 於 2008-11-27 06:16 PM 發表
我想報名,但PM唔到妳,不如妳28日contact我啦 我會上午過去做嘢,6 到7 點就得閒啦. (!#&@*&(!@!*)
仲差少少就可以PM啦:smile_38:我都无你电话啊:smile_22:

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2008-11-27 06:35 PM 發表
樓主你女友有幾多歲呀,我地呢d老鬼驚同你地有代溝:smile_29: :smile_29:
我朋友就来22岁:smile_30:一起玩姐,有咩代沟啊,而且成熟噶男人先多人钟意。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆