上一頁下一頁
發新話題

靠害的"神州行的一卡兩號"

收藏  |  訂閱
140  12.5k

引用:
原帖由 CrazyDiamond 於 2008-11-12 09:24 PM 發表 查看引用來源
所以我幾時都覺得喱啲甚麼香港接駁鈴聲唔可靠,電腦都會出錯嗎,我自己就一定關機,老虎真係打嚟咪話電話冇電,最多係懷疑但永唔會因鈴聲斷正:smile_34: 。
:smile_04:我都係咁話,熄左機佢。到時問起用咩藉口都得

我想知既反而係你點收科:smile_42:

最好就用電話接博鈴聲

引用:
原帖由 cryuff2005 於 2008-11-11 09:47 PM 發表 查看引用來源
要安全
直接用電話的漫遊
再用香港接駁鈴聲
到現在十分安全
但貴些
認同..
以前用開換卡飛線香港鈴聲成日miss call..靠唔住...鈴聲又唔同..

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-11-12 08:44 AM 發表 查看引用來源

兜巴星落去囉,咁簡單。

本大少要出去玩,D女人應該係屋企煲湯等我返黎飲。
師兄,你個一卡兩号要檢討啦!

唯一可做
話自己去左流浮山食飯

:smile_35: 你隻老虎好惡下 兜巴打落黎,節哀順變:smile_19:

引用:
原帖由 w38 於 2008-11-12 02:27 AM 發表 查看引用來源

下次你要話 係 "流浮山" 食蠔 :smile_38:

佢問起, 你大大聲話:

"哎呀!!! 死人和記!!! 李+x , 死仆楷!!!  屈我漫游 :smile_22:,
明明 係 "流浮山", DLS :smile_22: 打去 hotline 小7佢 ":smile_30:

算 ...
師兄反應好怏喎:smile_46:

poor guy...俾老婆一巴聲過黎

引用:
原帖由 blog2919 於 2008-11-11 21:26 發表 查看引用來源
真係好撚滾,仆你個萬眾電話臭街,俾佢害九死.....................

前月在萬眾電話買左張神州行一卡兩號咭,
貪佢有香港接駁鈴聲,偷雞返大陸唔怕比老婆知,
當時返國內後已即時找老友打電話試試係唔係香港接駁鈴聲 ...
try this one.....

中國聯通一卡兩號新版含100元通話費

[按此打開] [隱藏]

最近深圳中國聯通出了新版一卡兩號
面值含 100 元
0 元月費 , 只可在中港使用

全中國 及 香港 打出 0.55 元
全中國 及 香港 接聽 0.40 元

用量少合用 , 免月費 最實際

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8495476

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆