上一頁下一頁
發新話題

萬性節的私人party

收藏  |  訂閱
147  14.6k

引用:
原帖由 miiiko 於 2008-11-2 11:12 AM 發表 查看引用來源你簽名隻歌咁怪既?:smile_41:
我在電腦彈Computer Gen既

呵呵,這裡有人識睇譜?幾有趣

真係閃喇............各位唔該唔好再PM我.....唔會回覆的.

晚安

回覆 2# 的帖子

wonderful report :smile_38:
thanks for your sharing:smile_47:

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-11-2 09:59 AM 發表 查看引用來源
d個party係我個個好搞野既bf叫我去架,我就扮在低胸妖女,而我男友就扮在隻殭屍係中國個隻woo,我地係喳車去架,我未去到之前都唔知到個party係甘多人同埋係一個換伴party,我地拍好架車就入屋,開門個個係個穿和服既女鬼, ...
同一個攪咁少呀!?

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2008-11-2 11:31 AM 發表

我在電腦彈Computer Gen既

呵呵,這裡有人識睇譜?幾有趣
我在大學副修作曲的.你的GROUPING錯曬喎?

其實咁既男朋友.....要唔要都算la.....
可以咁樣同你去呢d party 玩.....

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-11-2 09:59 AM 發表 查看引用來源
d個party係我個個好搞野既bf叫我去架,我就扮在低胸妖女,而我男友就扮在隻殭屍係中國個隻woo,我地係喳車去架,我未去到之前都唔知到個party係甘多人同埋係一個換伴party,我地拍好架車就入屋,開門個個係個穿和服既女鬼, ...
同個陌生男人打真軍呀:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 63021 於 2008-11-2 11:49 AM 發表 查看引用來源

同個陌生男人打真軍呀:smile_47: :smile_47:
唔係來真不個係沒講到有用套姐

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-11-2 11:51 AM 發表 查看引用來源
唔係來真不個係沒講到有用套姐
jen jen
你有冇諗過呢個男人係咪真係愛你ar??
而你係咪又真係睇得sex 咁open ar??

引用:
原帖由 mahorse 於 2008-11-2 11:52 AM 發表 查看引用來源

jen jen
你有冇諗過呢個男人係咪真係愛你ar??
而你係咪又真係睇得sex 咁open ar??
d個男人可能唔係可以太長久

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆