上一頁下一頁
發新話題

26/10又去ds ktv簡報 + 好友吹水地

收藏  |  訂閱
144  4.5k

引用:
原帖由 紅燒阿力 於 28/10/2008 04:59 PM 發表 查看引用來源

之不過跟住叫你去福仔你唔制喎.....:smile_34:
現金不足,sor~ :smile_42:

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-10-27 10:18 PM 發表 查看引用來源

呢條女肯過夜,八舊水都OK既!:smile_40: :smile_40:  
Good go go go 800.- 去馬:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 思朗拿度 於 2008-10-28 04:48 PM 發表 查看引用來源

小那星!!為左大家咁咪要晞生左我!!!?:') :') :')
希生小我, 完成大我!!:smile_38:
多謝c兄!!

引用:
原帖由 malone141 於 2008-10-28 05:01 PM 發表 查看引用來源

haha 你知我d taste喎
少少詐形實有啦,仲要食我d野,所以我係咁say sorry

可能下次再搵佢補數:smile_13:
malone兄, 你地去左邊間呀????:smile_41:

引用:
原帖由 malone141 於 2008-10-28 05:01 PM 發表 查看引用來源

haha 你知我d taste喎
少少詐形實有啦,仲要食我d野,所以我係咁say sorry

可能下次再搵佢補數:smile_13:
馬龍...........................:smile_38:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-10-28 06:04 PM 發表 查看引用來源

馬龍...........................:smile_38:
大閘蟹團好爆,次次都無得去:smile_27:
我自己又做左大閘蟹:smile_39:

引用:
原帖由 malone141 於 2008-10-28 06:11 PM 發表 查看引用來源

大閘蟹團好爆,次次都無得去:smile_27:
我自己又做左大閘蟹:smile_39:
仲有黃牛位...

e家市價$488.00

使唔使幫你搭路:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-10-28 06:14 PM 發表 查看引用來源

仲有黃牛位...

e家市價$488.00

使唔使幫你搭路:smile_30: :smile_30:
多謝CEO
我就黎蟹爪都無得食喇:smile_27:
今日彈返1580點都未返家鄉

引用:
原帖由 malone141 於 2008-10-28 06:19 PM 發表 查看引用來源

多謝CEO
我就黎蟹爪都無得食喇:smile_27:
今日彈返1580點都未返家鄉
返家鄉????

買張船票......咪得囉

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-10-28 06:32 PM 發表

返家鄉????

買張船票......咪得囉
我就岩岩返完啦!:smile_44: :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆