上一頁下一頁
發新話題

魔鬼團長~~淡水現況(1萬kick黎料)

收藏  |  訂閱
251  9.1k

多謝 DS 報告+ 温馨提示

Mark 哥,

Thank you for your information ( by telephone ), I will try it later.

引用:
原帖由 kwanyick 於 2008-10-23 10:23 PM 發表 查看引用來源
Mark 哥,

Thank you for your information ( by telephone ), I will try it later.
唔洗客氣...唔洗理d狗
主人都啞9埋...可能飲左三聚清安:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-10-23 10:36 PM 發表 查看引用來源

唔洗客氣...唔洗理d狗
主人都啞9埋...可能飲左三聚清安:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
師兄,是呀~~~~~

明天呢POST 有野睇, 買定花生等睇戲

引用:
原帖由 格萊爾 於 2008-10-23 10:41 PM 發表 查看引用來源
師兄,睇緊係買popcorn啦~~~~~~

引用:
原帖由 吊西多過食飯 於 2008-10-23 10:40 PM 發表 查看引用來源

師兄,是氰呀~~~~~
同果d狗講野...洗乜咁清晰呀
個主人都係講狗話:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-10-23 10:44 PM 發表 查看引用來源

同果d狗講野...洗乜咁清晰呀
個主人都係講狗話:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
物似主人形:smile_30:

引用:
原帖由 格萊爾 於 2008-10-23 10:41 PM 發表 查看引用來源
班狗已經忍唔住瀨屎瀨尿啦
個主人仲龜縮緊
call定愛護動物協會啦:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 吊西多過食飯 於 2008-10-23 10:45 PM 發表 查看引用來源

物似主人形:smile_30:
有隻識打飛既死狗閃左
有隻有胡蘇既死狗自己去買奶粉
有隻肥狗叫緊主人餵
不過主人閃左:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆