上一頁下一頁
發新話題

**真係好想好想...

收藏  |  訂閱
794  15.5k

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:24 AM 發表
其實由細個開始已經對鴨呢樣野有小小幻想...
我記得我有最強烈感覺戈陣係對上一次去泰國~即係三年前到啦
戈陣去睇戈D SHOW"...
個SHOW好似叫169定唔知咩9...
全部都係圍繞住男人LOOK野 GE...
當中有個 ...
澳門d鴨大多數係泰仔而一小部份亦有賓仔.質數參差.而大陸質數就應該好好多.
十年前澳門d泰仔一Q收1000.而家就吾知收幾多lo.

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:15 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: 但女人即使見到正野都會用個腦黎諗野架嘛"
而唔係用妹妹呢~":smile_30:
而男人一見到正野...就會即刻用look野黎諗野..."
個腦好似廢左咁...:smile_38: :smile_38:
呢d野好睇情況環境既,如果好似妳咁個男人無反應
妳咪又會覺得自己無吸引力:smile_30:

引用:
原帖由 cocolee1408 於 2008-10-19 04:29 PM 發表

乜係咁架咩:smile_27:
我好少上黎,唔知
哈"多數都係架":smile_30:
除非係自拍相LA~"

引用:
原帖由 tenchi823 於 2008-10-19 04:29 PM 發表

死喇~~甘我咪要快d換頭像~~如果唔係咪俾人以為我係女~~~:smile_27::smile_27::smile_27::smile_27:
點會呀:smile_22: 女仔又唔一定會用男仔頭像個WO~":smile_30:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:31 PM 發表
:smile_30: 但你戈隻了解係了解D咩先:smile_30:
了解性方面GE需求定係性格先:smile_30:
各方面啦~~有時要令佢地甘到開心先有高潮架~~
無feel 淨係sex 係唔夠既
你話係唔係 :smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:31 PM 發表 查看引用來源
唔知點解我真係接受唔到奶HI呢家野...
你同我個諗法一樣
就算男幫女,女幫男都接受唔到
總覺得好核突:smile_27:
就算男友或老公都好,我一定唔會幫佢
個口要黎食野架嘛:smile_39:

引用:
原帖由 cocolee1408 於 2008-10-19 04:30 PM 發表

未試過:smile_39:
我都未試過:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 tenchi823 於 2008-10-19 04:31 PM 發表

高瘦平~~~不過都要男人喺唔同年紀有唔同要求 :smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
:smile_30: 咁三十幾碎GE男人唔知會有D咩要求呢???"
幼齒~?:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 cocolee1408 於 2008-10-19 04:30 PM 發表

未試過:smile_39:
你未試過俾人奶 定未試過曉轉彎先 :smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 勁霸 於 2008-10-19 04:32 PM 發表

澳門d鴨大多數係泰仔而一小部份亦有賓仔.質數參差.而大陸質數就應該好好多.
十年前澳門d泰仔一Q收1000.而家就吾知收幾多lo.
有D泰仔都好大隻好型仔架:smile_30: :smile_40: :smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆