上一頁下一頁
發新話題

我想問下有無男仔.....

收藏  |  訂閱
483  11.8k

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-12 12:20 AM 發表 查看引用來源

衰男人我唔要播....
其實我講得你真係幾天真同幾傻, 你要個D條件既男仔我識好多
熟既有3個, 30以下, 最靚仔個件26, 不過呢....
呢3個人加埋有6個女朋友

引用:
原帖由 ivan.2 於 2008-10-12 12:21 AM 發表 查看引用來源
有呀:smile_30: :smile_30: 有冇上去睇兩頁咁呀?:smile_30:
我字都唔識多個, 睇咩鬼, 佢識我我唔識佢

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-12 12:17 AM 發表 查看引用來源

所以我話我好多人追,就係唔止我個樣靚,而且的確真係一個好女仔....如果我真係好似你講到咁差,周街都有既....我要求既條件都唔敢咁高啦:') :')
李+茵lv????:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2008-10-12 12:20 AM 發表 查看引用來源

我無唔信你講既野喎:smile_13: 同埋..........

無俾人污染真係難得
你唔信都無辦法,你又唔會見到我既

引用:
原帖由 sabian 於 2008-10-12 12:22 AM 發表 查看引用來源

其實我講得你真係幾天真同幾傻, 你要個D條件既男仔我識好多
熟既有3個, 30以下, 最靚仔個件26, 不過呢....
呢3個人加埋有6個女朋友
所以我咪上黎呢度撞下有無呢個人囉:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 sabian 於 2008-10-12 12:22 AM 發表 查看引用來源

我字都唔識多個, 睇咩鬼, 佢識我我唔識佢
跳兩跳就識多幾粒字啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ivan.2 於 2008-10-12 12:23 AM 發表 查看引用來源
李+茵lv????:smile_14: :smile_14:
佢俾人包過咁多次....我先無佢咁cheap.....:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-12 12:24 AM 發表 查看引用來源

所以我咪上黎呢度撞下有無呢個人囉:smile_13: :smile_13:
呢度, 小心遇人不淑, HEA下無妨, 搵對象, 真係比人呃左九成都似

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-12 12:25 AM 發表 查看引用來源

佢俾人包過咁多次....我先無佢咁cheap.....:smile_42: :smile_42:
樣呀樣呀:smile_38: 唔係人品丫:smile_13:

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-12 12:25 AM 發表 查看引用來源

但係人地都仲嫁到豪門喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆