上一頁下一頁
發新話題

廣州沙面桑拿(已更新相片)

收藏  |  訂閱
370  72.8k

引用:
原帖由 做愛做既野 於 2008-10-15 05:48 PM 發表 查看引用來源
天魔兄, x利賓館有無機餐同過夜呀 ?:smile_46:
乜利賓館唔好玩機餐啦 ....
我真係唔知可唔可以過夜喎 ... 應該得既 ... 無理由叫你走丫

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-10-15 05:59 PM 發表 查看引用來源

窖口遠唔遠 丫
唔遠再講 ...:smile_15:
窖口唔遠, 就芳村旁邊, 但就雜左d, 話我知邊間sn呀

師兄你同PCCW都系廣州通:smile_40:

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2008-10-15 05:30 PM 發表 查看引用來源

師兄出吓主題啦我一定會支持
唔好啦 ...
不如你出題我支持丫
費事 我講得清楚詳細就話 ~ 個能人又係度賣廣告 喇 ~
講少少就話    ~  妖 ...  個卜街吹水啦 ... 邊有呢  ~

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-10-15 06:18 PM 發表 查看引用來源

唔好啦 ...
不如你出題我支持丫
費事 我講得清楚詳細就話 ~ 個能人又係度賣廣告 喇 ~
講少少就話    ~  妖 ...  個卜街吹水啦 ... 邊有呢  ~
算啦我吾會太計較既

引用:
原帖由 做愛做既野 於 2008-10-15 06:14 PM 發表 查看引用來源

窖口唔遠, 就芳村旁邊, 但就雜左d, 話我知邊間sn呀
係囉 ... 係囉 .. 好雜架 唔好去啦 ...
危險呀 .... :smile_35:

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-10-15 06:16 PM 發表 查看引用來源
師兄你同PCCW都系廣州通:smile_40:
公安 ...
D 度 (過引) 呀 ... :smile_46:

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-10-15 06:24 PM 發表 查看引用來源

係囉 ... 係囉 .. 好雜架 唔好去啦 ...
危險呀 .... :smile_35:
因為我就係附近住過, 所以咪雜囉:smile_46:

引用:
原帖由 做愛做既野 於 2008-10-15 06:27 PM 發表 查看引用來源

因為我就係附近住過, 所以咪雜囉:smile_46:
住附近 ... 冇理由唔知新富麗架 ... 師兄
我買左半島花園 ... 好彩上年賣左恆寶華庭 ... :smile_40:

:smile_38: thanks 廣州 report, next time I go to 廣州 will try it! Thanks!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆