上一頁下一頁
發新話題

♡徵人加入蟲蟲突公隊愛回家株式會社♡(Part331)

收藏  |  訂閱
736  5.4k

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-10-9 12:28 PM 發表 查看引用來源

唔洗講..

一定係欣景花園啦...

907'還可以啦..不過d價錢唔得..

有間773'..家陣3.5m有交易..

我之前都做左間773' , 3.86m..  
But每層個lift lobby好Q局~

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-10-9 12:28 PM 發表 查看引用來源

我幾時有呃9 你地 :smile_19:
成日都係

引用:
原帖由 巴斯克分離份子 於 2008-10-9 12:28 PM 發表 查看引用來源

仲好~
個人睇法...
過左出年新年...仲慘....
慢慢黎...不用急..
財富效應未反應...:smile_42:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-10-9 12:28 PM 發表

我幾時有呃9 你地 :smile_19:
因為妳成日誤導我地
你唔令女,無$$$,
攪到d男網友,無出盡力......
引致我地損失左一個千載難逢既好雞會:smile_39:

賠錢呀!:smile_38:

講錯............賠女呀~~~:smile_38:

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-10-9 12:29 PM 發表 查看引用來源

2千2蚊一呎...美乎...你仲想點...  :smile_19:
果度上星期好似創左新低..
1樓...:smile_41:

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-10-9 12:29 PM 發表 查看引用來源

2千2蚊一呎...美乎...你仲想點...  :smile_19:
投資都要睇值吾值 ka 大佬, 自住就另計wor :smile_19:

引用:
原帖由 croom 於 2008-10-9 12:31 PM 發表 查看引用來源

個人睇法...
過左出年新年...仲慘....
慢慢黎...不用急..
財富效應未反應...:smile_42:
置業良機~

引用:
原帖由 nonbeing 於 2008-10-9 12:31 PM 發表 查看引用來源

因為妳成日誤導我地
你唔令女,無$$$,
攪到d男網友,無出盡力......
引致我地損失左一個千載難逢既好雞會:smile_39:

賠錢呀!:smile_38:

講錯............賠女呀~~~:smile_38:
but this is the truth wor :smile_19:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-10-9 12:30 PM 發表 查看引用來源

好諗細間屋 :smile_19:
話晒都係香港島既大藍籌..

要大既唔係無架..你出唔出得起錢之嘛..  :smile_19:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-10-9 12:34 發表 查看引用來源

but this is the truth wor :smile_19:
阿蟲:smile_38: 過黎 say 過 hi:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆