上一頁下一頁
發新話題

春風路一個冷門的美女觀賞地點

收藏  |  訂閱
117  11.4k

引用:
原帖由 蒼海飛絮 於 2008-10-8 11:02 AM 發表 查看引用來源
春風路相信大家去得多,可能已經更熟過彌敦道,通常大家要「目及」女,也會選擇向西村或金色都匯一帶的地方,不過今次想說的地方,可能大家去春風路玩時,甚少會踏足的,這個地方就是春風萬家超市。

大家沒有看錯 ...
同道中人呀, 有時行遠d都特登去萬家買野, 順便"目及"下女

師兄你睇到慶起,駛唔駛行返過對面木人巷放一放呀?????

thank you for sharing:smile_47:

c hing 你都好鍾意去超市蒲喎!:smile_38:

Thanks for sharing

引用:
原帖由 6897ui 於 2008-10-8 09:47 PM 發表 查看引用來源
上去玩可以玩得好風流,但ching的品格好似下流少少喎:smile_27: :smile_27:
係超市睇女仔都叫品格下流?

咁你可唔可以解說下咩叫玩得風流呀??

要俾錢玩個d叫風流??係超市睇女仔就叫品格下流?

你咩年代呀?非禮X視呀???(定係話有俾錢先唔下流??)

引用:
原帖由 coolam 於 2008-10-9 12:06 PM 發表 查看引用來源

係超市睇女仔都叫品格下流?

咁你可唔可以解說下咩叫玩得風流呀??

要俾錢玩個d叫風流??係超市睇女仔就叫品格下流?

你咩年代呀?非禮X視呀???(定係話有俾錢先唔下流??)
多謝你走出來撐我~~嘿嘿

其實而家又唔係爬低"目及"人裙底,又唔係裝人沖涼定乜野。一個女人著個low cut在你面前烏低身,究竟是不是要馬上逃離現場,以表現自己幾咁「君子」?定係「順應民意」駐足觀賞呢?

其實係超市睇女,同係bar / disco / 茶餐廳 / 木人巷睇女有咩分別呢?

引用:
原帖由 sundaypower 於 2008-10-9 10:53 AM 發表 查看引用來源
第一,什麼人會去春風路的華潤萬家超市呢?

答案很簡單,是住在春風路一帶的居民,(而且普遍不會是農民,因為超市對他們來說都不便宜)

深圳的农民,有钱过你D港燊。
寫漏了一個字,是農民工。知道你有錢過李嘉誠喇,農民!

thanks for share

回覆 1# 的帖子

thanks for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆