上一頁下一頁
發新話題

飲醉左出事. . . 將女友同人分享

收藏  |  訂閱
229  64.5k

引用:
原帖由 van-van 於 2008-10-6 12:51 PM 發表 查看引用來源
剛剛我同我Team Manager(用M字代表)一齊到大陸睇廠及到分公司做野兩日(星期四、五),由於星期六、日都是假期,所以我同M決定玩多日先返香港,而我女友話想去玩,所以我女友星期五下午便上去join我地,由於我女友都同我Tea ...
C Hing:

似SP多過GF噃!

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

回覆 7# 的帖子

Can i be your friend? contact mosepapa at hot meo dot com

thank you for sharing

呢d女人....做女朋友好啦!!不過睇個勢你都enjoy.....咁咪玩耐D囉~~~^^

如果佢係我條女....我都知會醉酒亂事.....如果佢咁要求既話..我驚我唔係攪佢.....係忍唔到打死佢!!

引用:
原帖由 lung_J1986 於 2008-10-7 08:52 AM 發表 查看引用來源
呢d女人....做女朋友好啦!!不過睇個勢你都enjoy.....咁咪玩耐D囉~~~^^

如果佢係我條女....我都知會醉酒亂事.....如果佢咁要求既話..我驚我唔係攪佢.....係忍唔到打死佢!!
又唔可以話enjoy......只不過e個年代d女仔較為開放。
當場我女友係d咩人,我自己好清楚。
我同佢都知邊d係玩邊d係真

引用:
原帖由 van-van 於 2008-10-6 02:45 PM 發表 查看引用來源

就係冇用套先PK,都怕嫁,好在女友有食藥....
所以之後有d後悔玩3P
冇內射呀
冇用套真係小心D
我估最怕係有AIDS

引用:
原帖由 van-van 於 2008-10-6 04:09 PM 發表 查看引用來源

咁佢有冇講到出口,不過我覺得佢想X多鑊。
如果要過3p多次.......可以考慮下....:smile_13:
不過我宜家都接受唔到自己條女同其他仔
一齊玩多P
始於影響感情

有得一次就會有下次架:smile_42:

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2008-10-7 10:09 AM 發表 查看引用來源

不過我宜家都接受唔到自己條女同其他仔
一齊玩多P
始於影響感情
E樣野係唔係影響感情原因......我自己就覺得未必會

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2008-10-7 10:08 AM 發表 查看引用來源

冇用套真係小心D
我估最怕係有AIDS
THANK YOU...但當時唔會想起要用

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆