上一頁下一頁
發新話題

4/11(今晚)-HK-CASH我個妹生日之型男索女生日Party

收藏  |  訂閱
244  7.9k

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-10-17 04:11 PM 發表 查看引用來源

問下都要吊呀?????
唔吊你你唔識長大 :smile_40:

引用:
原帖由 Holy.Hole 於 2008-10-17 04:13 PM 發表 查看引用來源

唔吊你你唔識長大 :smile_40:
長就無得再長啦
大就有得再大!!!!:smile_34:

引用:
原帖由 Holy.Hole 於 2008-10-17 03:44 PM 發表 查看引用來源
系咪真系book到richy sofa? :smile_41:
你問到你既問題未呀????

it is too expensive to me

個晚我都想去呀
可惜唔得閒.........

個晚我都想去呀
可惜唔得閒.........

推一推先

上星期五六都係係RICHY玩到底~~

頂~~Richy 星期六真係唔係俾人去玩, 俾人去迫, 人多到死,

2.30先 8 仔 轉場過Richy, d人多到迫出門口, 內裡人山人海, 睇見都煩,

早知昨晚我都同朋友落Richy啦, 星期日多女少仔重好玩><

引用:
原帖由 coolam 於 2008-10-20 12:23 PM 發表 查看引用來源

頂~~Richy 星期六真係唔係俾人去玩, 俾人去迫, 人多到死,

2.30先 8 仔 轉場過Richy, d人多到迫出門口, 內裡人山人海, 睇見都煩,

早知昨晚我都同朋友落Richy啦, 星期日多女 ...
平日不嬲都係
我上次星期一同 D FD去~~佢地係果日玩上引
星期六就對 RICHY 改觀~~

引用:
原帖由 coolam 於 2008-10-20 12:23 PM 發表 查看引用來源

早知昨晚我都同朋友落Richy啦, 星期日多女 ...
我星期六都去左

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆