上一頁下一頁
發新話題

乳頭尖尖

收藏  |  訂閱
533  78.3k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-1 03:34 AM 發表 查看引用來源

冇搽野架,咁岩張相影成咁紅,可能angle影響光線la
咁本身真實係咩色?....淺啡?

:smile_14: :smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 jkd10000 於 2008-10-1 03:36 AM 發表 查看引用來源

咁本身真實係咩色?....淺啡?
同皮膚色差唔多,深少少la

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-1 03:34 AM 發表 查看引用來源

no,冇搽嫩紅素架
如果搽左,個男仔唔知lick左落肚,毒死佢都唔知

咁岩張相影成咁紅,可能正面angle影響光線la
我想被妳毒死呀:smile_47:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-1 03:37 AM 發表 查看引用來源

同皮膚色差唔多,深少少la
咁都ok喇~~幾正~~
講真~~我開頭意為你咁多經驗~~
估你應該係比較深色~~因為聽人講啜得多會深多~~but唔知真定假~

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-1 03:34 AM 發表
如果搽左,個男仔唔知lick左落肚,毒死佢都唔知
都好喎 XD
借胸殺人

哈...唔係講笑...其實我對EdenAngela個樣既興趣多過三點...男人就係咁衰...唔比你睇果樣就最有興趣...哈

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 04:29 發表 查看引用來源
前排有個中年男人研究我乳頭後同我講
乳頭尖既女仔好快有高潮,比較易撻興
而我比較偏,乳云係乳房size比例來說佢話唔算唔大,話我屬於慢熱要好耐先會有高潮,但耐力會強d
統計上係唔係真?

岩岩補影,自拍真係有難 ...
用黎 "打格仔" 果 d 係乜黎?

^^

引用:
原帖由 toalo 於 2008-10-1 03:43 AM 發表 查看引用來源
哈...唔係講笑...其實我對EdenAngela個樣既興趣多過三點...男人就係咁衰...唔比你睇果樣就最有興趣...哈
見到你個簽名icon畫到我好Q
不過我好少電鬈髮,係你心目中我係曲髮既?
引用:
原帖由 blackberry 於 2008-10-1 03:48 AM 發表 查看引用來源

用黎 "打格仔" 果 d 係乜黎?

^^
乜野打格仔??? 你指個銀仔?

Good morning.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆