上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 4 (updated on 2/10 & photo:p.27)

收藏  |  訂閱
468  83.6k

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-9-27 02:02 AM 發表 查看引用來源
無錯! 本小姐要男人從來唔愁。條仆街話我波細出去偷食! 我頂!
要咁大黎做乜, 我就鍾意玩細波, 都唔識寶o既, 唔要也罷

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-9-27 02:02 AM 發表 查看引用來源
無錯! 本小姐要男人從來唔愁。條仆街話我波細出去偷食! 我頂!
呢個理由都......好牽強!

引用:
呢個理由幾好喎~~!!
如果你大波..又可以話你太大波想試細波啦

引用:
原帖由 fogblade 於 2008-9-27 02:04 AM 發表 查看引用來源

哈哈~~!!呢點我就唔知點解woo
你問下人啦~!!
但你好似有一張都比人讚唔少woo
其實又真係有d on9, 不過唔post我地d麻甩又無野睇
引用:
原帖由 fogblade 於 2008-9-27 02:05 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=173356974&ptid=8178497][/url]

呢個理由幾好喎~~!!
如果你大波..又可以話你太大波想試細波啦
如果我係amy, 我會話"點解我又無嫌你咁幼"

回覆 100# 的帖子

咁鐘意大胸, 比個籃球佢咪得law! 仲有,成日見到fion就望住佢對野, 賤人!

支持你呀 fion~~~
真係好誘人~~~~

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-9-27 01:57 AM 發表 查看引用來源
幾好, 只不過又同條仔散咗。正仆街!
散咗咪搵過件囉, 你大把青春, 記得之前FION講你條仔對你麻麻...

唔係咩? :smile_14:

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-9-27 01:59 AM 發表 查看引用來源

佢果次我直情上CALL人幫Fion 打條友, 唔係佢心軟, 我打死佢。咁恰我個姐妹!
所以話, 幾鍾意都好, 唔想就要嗌唔好, 就得人係好, 但係明知做咗會後悔或者覺得難受真係千祈唔好屈就!

回覆 102# 的帖子

佢話係男人都鐘意大胸wor! 我係得32A呀! 但係我點都索過果件豬扒law!

引用:
男人要偷食,咩野藉口都講得出啦,講妳波細咪算好囉,
一陣講妳鬆,妳咪仲嬲,唔愁男人就唔怕啦
好多女想搵一件都冇呀.哈哈 (有d男人都係呀)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆