上一頁下一頁
發新話題

大陸狼狗仔解讀....加左料!

收藏  |  訂閱
171  11.6k

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-9-19 04:31 PM 發表 查看引用來源

換左好耐啦!你無留意我!:smile_34: :smile_34: :smile_34:
應該係:smile_35:

引用:
原帖由 gsf1200s 於 2008-9-19 02:44 AM 發表 查看引用來源
邊度了解到呢D事呀?
做完之後......有同啲女講吓都知啦~~~~
不過...有供~~有求~~~:smile_34:
自己諗吓啦....我試過以上ching講既例子......:smile_40:
條女走佬....車站係邊.....係人都知啦...:smile_44:

條女比嗰雞頭捉到....打到豬頭~~:smile_27:
最後~~公安係酒店(茶)房....條女先爆出黎~~~~:smile_14:
估唔到.....公安唔係今信條女.....最後我條女叫我去幫佢做證....:smile_45:
咁我都有去.....同公安講....個公安問我知唔知條女有多大...我一定話十八啦////:smile_34:
但公安話佢得十五歲,,,,我一定唔知啦.......不過我都冇事......
到最後....大團圓結局~~~~:smile_40:

引用:
原帖由 panda124 於 2008-9-19 05:08 PM 發表 查看引用來源

做完之後......有同啲女講吓都知啦~~~~
不過...有供~~有求~~~:smile_34:
自己諗吓啦....我試過以上ching講既例子......:smile_40:
條女走佬....車站係邊.....係人都知啦...:smile_44:

...
ching!You are The Hero!
救女女出火海, 救女女於水深火熱之中!!
可唔可以詳細d講下, 你點幫女女做證?點樣大團圓?最後條女點?
thanks

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-9-19 05:12 PM 發表 查看引用來源

ching!You are The Hero!
救女女出火海, 救女女於水深火熱之中!!
可唔可以詳細d講下, 你點幫女女做證?點樣大團圓?最後條女點?
thanks
條女想跟我.....咁我死~~~~~
但係條女都係深圳自己揾到食.......唔駛比雞頭ca晒~~~~~:smile_22:

所以話有時出來玩見女女服待得好都對佢好一點

引用:
原帖由 hong17c2000 於 2008-9-19 05:32 PM 發表 查看引用來源
所以話有時出來玩見女女服待得好都對佢好一點
hk男人都唔一定扑x.........:smile_42:

話到明係狼狗, 邊有人性架....

打死d狼狗!為民除害!:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-9-19 07:00 PM 發表 查看引用來源
打死d狼狗!為民除害!:smile_34: :smile_34: :smile_34:
好矛盾,如果無狼狗,我地就無咁多女食,相輔相承的!:smile_45:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-9-19 07:03 PM 發表
好矛盾,無狼狗就無咁多女食,相輔相承的!:smile_45:
即係要支持狼狗!帶咁多女出黎做!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆