上一頁下一頁
發新話題

6天5夜東莞之旅報告(附圖)更新版

收藏  |  訂閱
121  28.2k

引用:
原帖由 malone141 於 2008-9-26 04:07 PM 發表 查看引用來源

SMSZCPMA兄唔係第一次出report架喇
次次都好有水準

我撐你呀ching
馬龍兄典解有個POST deleteD內容既:smile_14:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-26 04:10 PM 發表 查看引用來源
馬龍兄典解有個POST delete左D內容既:smile_14:  
有二五仔拎我report d相去搞事,搞到我一身蟻
所以所有report都delete晒
以後都未必再寫lu

引用:
原帖由 malone141 於 2008-9-26 04:14 PM 發表 查看引用來源

以後都未必再寫lu
甘大件事:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 malone141 於 2008-9-26 04:14 PM 發表 查看引用來源

以後都未必再寫lu
咁大件事
呢排又二五仔又記者
唉.......:smile_39:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-26 04:17 PM 發表 查看引用來源

甘大件事:smile_27: :smile_27:
我都唔知果個ching有心定無意,總之奉勸各位出report d相要處理得小心d

引用:
原帖由 malone141 於 2008-9-26 04:37 PM 發表 查看引用來源

我都唔知果個ching有心定無意,總之奉勸各位出report d相要處理得小心d
我都試個,copy C hing張相,點知格仔都無左,睇到個樣,開始佢都唔信:smile_27:

thank you sharing

回覆 1# 的帖子

thanks for sharing

thanks for your sharing

咁玩法...應該成個星期....唔洗再出野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆