上一頁下一頁
發新話題

(電召女郎)被人老屈....(真人真事)巴打們小心

收藏  |  訂閱
110  23.6k

引用:
原帖由 tung00509 於 2008-9-23 11:23 AM 發表 查看引用來源
我想知道條女係咪大陸妹黎...我係你兇番條肥西同佢講要攪事我報警同你條女一鑊熟報警拉埋佢條女...拉佢返上去等佢無女搵食都好呀
應該唔係大陸女,,,,廣東話一流....巴打們下次有事發生真係報警為妙.....
由其事新手,,,,,記得上黎同巴打傾傾先,,,,,,,

引用:
原帖由 Player2046 於 2008-9-1 12:58 PM 發表 查看引用來源
講起都把鬼火:smile_22: :smile_22: :smile_22:    依家諗都覺得自己傻仔:smile_39: :smile_39: :smile_39:

本人係新手一名,,,早排買左本 昨晚睇到興恰恰
見到有(電召女郎)24小時服務,從來未試過,
於是打電話去 ...
同情苦主, 電召好多年前都係搵笨, 而家咁多161使鬼等, 啱就上

公開電話出黎(6174335x)王小姐????

好耐之前試過,電召上住家(其實係小弟短租的,連電話都冇裝,當年還是大水壺時袋),情況差唔多,不過條廿歲靚妹就未除衫已經兇左我,要俾2千,我好心平氣和甘俾左2差佢,條女就除衫入去沖涼,當然呢d情況係唔會同你一齊沖啦,因為係有心屈你......甘造左一陣都未出,條女已經話夠鐘要走:smile_30: :smile_30:好戲就而家開始,個時興過一種叫指公手銬的玩意,甘o岩我有一個,就係甘樣條女俾我鎖住左在床上,個樣梗係變晒態個隻,條女幾驚呀,甘我咪當玩sm,小到出野先啦:smile_43: 攪完條女涼都唔夠膽沖,就走夾唔抖, 佢以為遇到個林過雲2號......當時覺得2差野真係值:smile_30: :smile_30: :smile_30:

thx a lot

師兄你的遭遇真是念人心痛

Thanks for sharings

引用:
原帖由 杜健棠 於 2008-9-1 06:49 PM 發表

因為條女明知會冇人上黎, 所以叫條仔快D男, 咁就唔會穿煲:smile_22:
YEs Yes

引用:
原帖由 Player2046 於 2008-9-1 12:58 PM 發表 查看引用來源
講起都把鬼火:smile_22: :smile_22: :smile_22:    依家諗都覺得自己傻仔:smile_39: :smile_39: :smile_39:

本人係新手一名,,,早排買左本 昨晚睇到興恰恰
見到有(電召女郎)24小時服務,從來未試過,
於是打電話去 ...
太過份啦:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 大飛哥哥 於 2008-9-1 05:42 PM 發表 查看引用來源
第一次聽到人叫雞叫到咁on膠,如果佢一屈你,即報警,佢好難再在果區搵食 ~!!

你估而家八十年代睇古惑仔咩,而家傷人罪罰好重,加上是黑底,三五七look都有得佢坐 ar ,為左少少錢就打人?邊有人咁撚膠? ...
你講得好o岩, 呢d老千淨係靠嚇, 你一話報警, 佢地就會即刻粒水:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆