上一頁下一頁
發新話題

河仔--回憶一個年輕小伙子的‘淫’生經歷![重新編輯--1-8集!P13-9集, P36-第十集]

收藏  |  訂閱
746  76.8k

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-8-30 17:49 發表
點只掛喺咀邊?
一諗起妳那性感豐滿嘅身軀!
條巨物就好自然咁掛喺手邊喔!
咁而家究竟搞到妳點先?

搞到人哋囉囃孿咁~ :smile_45:
好想再同您去出差囉~ :smile_44:
幾時先至叫埋我呀!:smile_45:
妳又話俾我係格離睇嘅!

女神啊!
首先請原諒我嘅率直! :smile_15:
點解妳每次出現都係講幾句就走左去, :smile_43:
係咪又係保持神秘感呢!:smile_41:

哎吔~真係唔好意思呀!喺呢度首先多謝你一直以來對我既愛護!
我唔係乜嘢神秘,係有時唔方便啫!:smile_15:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-8-30 18:10 發表
女神啊!
首先請原諒我嘅率直! :smile_15:
點解妳每次出現都係講幾句就走左去, :smile_43:
係咪又係保持神秘感呢!:smile_41:

哎吔~真係唔好意思呀!喺呢度首先多謝你一直以來 ...
妳係咪返緊工呀!

妳點會失望丫! :smile_39:
我已被妳迷惑左啦! :smile_27:
只不過大庭廣眾,
我怕醜唔敢講埋其他嘅液體啫

哦~原來怕醜啫~~ :smile_45:
咁都冇咁驚!你係男仔嚟吖嘛!:smile_22:
生理反應係正常,如果唔係就得人驚架啦~~:smile_14:

有局冇局全靠禮拜六!:smile_30:
撇啦!囉拔!:smile_43:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-8-30 18:20 發表
妳點會失望丫! :smile_39:
我已被妳迷惑左啦! :smile_27:
只不過大庭廣眾,
我怕醜唔敢講埋其他嘅液體啫

哦~原來怕醜啫~~ :smile_45:
咁都冇咁驚!你係 ...
妳唔好再氹我喇,:smile_39:
我就黎俾妳引死啦!:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-8-30 11:19 AM 發表 查看引用來源

thanks for the compliment, and i am flattered

well, i bet you are also a very tender, sincere, handsome gentleman, and your wife is really a lucky lady, although you still looking for fun  ...
總之以後大家心照啦!

引用:
原帖由 tofu_cc 於 2008-8-30 04:51 PM 發表 查看引用來源
HELLO , i 'm back.
STILL REMEMBER ME ?
haa , it seems no one miss me ..haaa
i just back from thai, and i was ill ,
go to hospital at thai with my mum and 6 - 7 people
i am a lucky girl , now i f ...
可愛妹妹仔!又點會唔記得妳呢?
淨係heheha都掛到妳心、肝、脾、肺、腎、都甩埋啦!:smile_39:
早叫妳注意身體啦!自己辛苦不特止,仲搞到成棚人咁陪妳去醫院添?又於心何忍呢?:smile_27:
不過都算係不幸中之大幸!如果喺布吉返唔到嚟添噃!

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-8-30 05:49 PM 發表 查看引用來源
點只掛喺咀邊?
一諗起妳那性感豐滿嘅身軀!
條巨物就好自然咁掛喺手邊喔!
咁而家究竟搞到妳點先?

搞到人哋囉囃孿咁~ :smile_45:
好想再同您去出差囉~ :smile_44:
我嘅性感女神,就係等妳呢一句啫!:smile_22:
確實咗之後,再通知妳!O.K.?

good ^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆