上一頁下一頁
發新話題

30/8 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(380人仔)

收藏  |  訂閱
749  13.0k

引用:
原帖由 小朋友一一 於 2008-8-25 03:17 PM 發表

你吹得水多丫嘛。^^
你都要幫下手先得架!

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-8-25 04:04 PM 發表

有無o甘勁呀?????????:smile_14: :smile_14:
尋日,十個鐘,已經四百貼啦!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-8-25 04:08 PM 發表

尋日,十個鐘,已經四百貼啦!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
你都好得闲姐?:smile_45:

今日既COPY打簡體字既...

引用:
原帖由 弓起發財 於 2008-8-25 04:12 PM 發表
今日既COPY打簡體字既...
学打简体,多多学习!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-25 04:10 PM 發表
你都好得闲姐?:smile_45:
有個大哥,幫我整曬所以手機,重會幫我兩個星期,我大能把時間回貼!1/9做做硬vip:smile_34: :smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-25 04:13 PM 發表
学打简体,多多学习!
我唔學啦..我部電話識自己出簡體..乜囡囡乜手機都睇到我講野....

引用:
原帖由 弓起發財 於 2008-8-25 04:15 PM 發表

我唔學啦..我部電話識自己出簡體..乜囡囡乜手機都睇到我講野....
果然好剄呀!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-8-25 04:14 PM 發表

有個大哥,幫我整曬所以手機,重會幫我兩個星期,我大能把時間回貼!1/9做做硬vip:smile_34: :smile_34: :smile_34: :smile_34:
呢位大哥你出粮比炬?:smile_30:

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-8-25 03:13 PM 發表

你公司打唔到中文~~~:smile_14: :smile_14:
In this office, no chinese input method was installed. Therefore, i can't type chinese word.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆