上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地...多回

收藏  |  訂閱
2.0k  40.4k

引用:
原帖由 kingmao 於 2008-8-5 04:38 PM 發表

829又乜西野呀!!!!!!!!!!!!
同您講左...您來就來唔來就9就..

見到就見啦~有數啦~自己set door la:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 sexybone 於 2008-8-5 04:40 PM 發表

同您講左...您來就來唔來就9就..

見到就見啦~有數啦~自己set door la:smile_44: :smile_44:
吊你件西骨,幾時變到咁撚冇耐性架!前戲都唔撚做就插,會痛架麻!

引用:
原帖由 kingmao 於 2008-8-5 04:45 PM 發表

吊你件西骨,幾時變到咁撚冇耐性架!前戲都唔撚做就插,會痛架麻!
不嬲都沒嫁啦...您又唔係女:smile_45:

引用:
原帖由 sexybone 於 2008-8-5 04:47 PM 發表

不嬲都沒嫁啦...您又唔係女:smile_45:
咁最少都要用凡士林丫!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingmao 於 2008-8-5 04:52 PM 發表

咁最少都要用凡士林丫!!!!!!!!!!
有理沒,理~插左先算:smile_34:

引用:
原帖由 sexybone 於 2008-8-5 04:57 PM 發表

有理沒,理~插左先算:smile_34:
咁早洩又點算?會唔會派報紙架你?!

引用:
原帖由 kingmao 於 2008-8-5 05:09 PM 發表

咁早洩又點算?會唔會派報紙架你?!
點都好 射入您個口到先算:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 sexybone 於 2008-8-5 16:57 發表
有理沒理~插左先算:smile_34:
你快啲去睇醫生啦 ~ 佢條西毛屎忽生花柳未好架

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-5 05:16 PM 發表

你快啲去睇醫生啦 ~ 佢條西毛屎忽生花柳未好架
我用條黃瓜插佢jar wo:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 sexybone 於 2008-8-5 17:19 發表
我用條黃瓜插佢jar wo:smile_30: :smile_30:
good job ~ 好彩 ~ 咁咪係黃瓜生花柳 ~ 你叫人抄返條黃瓜俾西毛食以毒攻毒睇下會唔會好快啲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆