上一頁下一頁
發新話題

從淑女變性女,Irene的淫蕩秘密日記update p.48第10篇

收藏  |  訂閱
762  505.1k

引用:
原帖由 武將 於 2008-7-22 10:06 PM 發表
auntie 你pm我幫一次咁多..............
其實你係咪扮小朋友架:smile_41:

都幾小朋友..........大家開心咪得囉

係時候解放自己一下!支持

嘩!!! 35.5D :smile_47:  不過我都估係 36 左右

sp, 我都想搵返個

我唔會扮細路,點都算係大人掛,不過無妳年齡咁大

仲有, 都想放縱一下   屋企以往係好傳統:')  好慘下:')

life is full of imagination
your fantasy make ur life full of possibility and colurs
the difference is you make ur fantasy real....me 2 have same events

幾時得閒出下回?

thanks  for  sharing

期待下集

thx for sharing

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-7-21 14:16 發表

人一世物一世,咩都試下丫麻....反正都開左頭囉
我仲想試好多野添....
人一世物一世
我都想試下,都好多野未試過
同近四十既.... :smile_47:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-21 02:34 PM 發表

有咩嘢妳未試過,:smile_41:
睇下幫唔幫到妳!
話唔埋ga,好多時都係即興想玩....
好似曾經有次同人去完夜街,佢送我番屋企果陣行過公園,一路行一路比佢係咁抽水,最後忍唔住比佢就地正法咁....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆