上一頁下一頁
發新話題

別人老公的生日禮物

收藏  |  訂閱
170  26.2k

Angela, 我好快又生日(再過多十個月就到). :smile_35:
我想介紹我老婆俾你識. :smile_47:

回覆 1# 的帖子

interesting thinking. won't happen in chinese society. at least my wife would not get me such a bday gift.

其實我好明樓主既心態...每個女人都會對性有一定既好奇..呢次佢都係貪得意姐...:smile_13:

引用:
原帖由 米奇小子 於 2008-6-6 01:22 AM 發表
喔!!
咁嘅生日禮物,真係夠特別呢!!
係呢,其實她望着妳和他老公做,妳會否很難投入去做呢??
只係好奇心驅使下去做啫,投入就難少少啦,始終未試過咁做
引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2008-6-6 02:37 AM 發表

其實你咩心態對於性
唔同情況有唔好睇法,對方唔係lover,我諗係一種遊戲來形容會貼切d
引用:
原帖由 steve3609 於 2008-6-6 03:26 AM 發表
個鬼佬幾多歲,有無帶dom dom........:smile_41:

做左幾耐,你high 唔 high........,呀?
佢老公當時大約50歲啦,老婆都唔細,當然有戴domdom啦
呢次經歷唔可以用high黎代表好唔好玩,反而係係人地老婆要求下做覺得好新奇
引用:
原帖由 lshhyok 於 2008-6-6 04:37 AM 發表
are you paid very much for doing that? or you are totally willing to make love with an old stranger
?
我唔係做緩交,唔好誤會
引用:
原帖由 bdarkage 於 2008-6-6 09:58 AM 發表
同過唔同ge人做無問題, 不過起碼要知道下人地ga背景下嘩?同埋性伴侶要固定囉!
經常性同d三九唔識七ge人做, 果d唔係叫open呀,叫濫交呀.

唔係同你講道德, 我都好open, 適當發洩係好,不過唔係放縱自已喎.
濫交好易會有病ga:smile_39:
位太太係網上識左好耐,見過面同佢傾佢老公既事我先決定,只係冇詳細寫出黎啫
個經歷唔係特別,我唔會拿出黎講,
幾次寫既唔係最近既事,係張好幾年既特別事講黎既
曾經有段時間ons既人都唔少啦,唔只我一個
引用:
原帖由 wwt08 於 2008-6-6 06:51 PM 發表
玩到咁?你咁靚女唔駛吓話?
又唔係玩變態野,有咩問題喎,有時心郁郁想試ma

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-6-7 09:07 AM 發表

只係好奇心驅使下去做啫,投入就難少少啦,始終未試過咁做

唔同情況有唔好睇法,對方唔係lover,我諗係一種遊戲來形容會貼切d

佢老公當時大約50歲啦,老婆都唔細,當然有戴domdom啦
呢次經 ...
Overall your story is welldone.

從妳的頭像相,覺得妳好靚。

對妳的性經驗很有興趣,希望妳有時間可以分享多一些啦!

hahah~~~咁有創意既~~

其實你仲有乜野未試過或想試但唔夠月旦做

仲可以做f:smile_41:

waaaaa~~~呢份生日禮物真係超正:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆