上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.2k

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 2008-6-4 09:18 發表
師兄...我除左講恭喜之外都唔知講咩好...... 唉...............
師兄...我除左講<多謝>之外都唔知講咩好...... 唉...............

是日:smile_27: :smile_27: :smile_27: 黑雨

玩火?! :smile_45:

我聽到好多這些故事, 正常的, 只要一起時就盡情地愛, 分開時就潇洒離開就得, it's not a big deal

對於我黎講, 就難沉啲, 因為就算幾鍾意都好(之前曾遇過幾個), 一講到錢就唔會再continued

引用:
原帖由 mich6666 於 2008-6-7 14:14 發表
玩火?! :smile_45:
師兄:己經熄火了:smile_42:

歡場無真愛,家中有嬌妻!

回覆 1# 的帖子

:smile_43: :smile_27:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2008-6-7 14:56 發表
對於我黎講, 就難沉啲, 因為就算幾鍾意都好(之前曾遇過幾個), 一講到錢就唔會再continued
師兄:果然高手,小弟佩服,佩服

引用:
原帖由 飛魚大王 於 2008-5-27 03:01 PM 發表
又係依d 9 post

又係一個用條"啫"諗野既 on9佬
佢比你既好,其實係service既一部份咋
無service既話,你玩一次就走喇
你掛住佢,係因為你碌9呃你咋!:smile_39: 七碌
你又唔好咁衰,叫人做七碌 ,不過你都講得幾啱聽,我們的碌9真係會呃咗我地假,因我都賴過野:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆